Nie jesteś zalogowany.
Nie no, jestem pozytywnie zaskoczony tą tekturą - ciekawe czy tak wszystko teraz pakują, czy to wyjątek .
Przeczytałem jedynie rozdział specjalny, bo na resztę nie mam na razie czasu - a są w ogóle jakieś zmiany względem wersji magazynowej wersji?
Na bookdepository tez od 2 miesięcy wysyłają książki w tekturach. Może jakaś nowa moda?
Nie no, jestem pozytywnie zaskoczony tą tekturą - ciekawe czy tak wszystko teraz pakują, czy to wyjątek .
Wyjątek w sumie. Gdy dają grubsze mangi lub jakieś dodatki, które mogą się zagiąć - jest tektura. W inny przypadkach dalej listy
Przeczytałem jedynie rozdział specjalny, bo na resztę nie mam na razie czasu - a są w ogóle jakieś zmiany względem wersji magazynowej wersji?
Nigdy nie czytam tych magazynowych wersji, więc ci nie odpowiem.
Pokaż spoilerCo robi tam Mari Makinami?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-11-25 23:32:54)
Latem 2015 ma wyjść Neon Genesis Evangelion Blu-ray BOX oraz Neon Genesis Evangelion TV version DVD BOX.
Gdzie Blu-ray BOX będzie zawierał wszystkie 26 odcinków serii TV oraz odcinki 21-24 w wersji reżyserskiej. A także filmy:
- Evangelion: Death & Rebirth (pierwsza wydanie Death na nośniku)
- The End of Evangelion (Air / Magokoro o, Kimi ni)
- Revival of Evangelion (Death(True)2 / Air / Magokoro o, Kimi ni)
Wszystko HD remastered.
Natomiast DVD BOX - tzw. Archives of Evangelion - będzie zawierał wszystkie 26 odcinków w wersji z pierwszej emisji TV (pierwsze wydanie tej wersji na nośniku). Oraz film Evangelion: Death(True) & Rebirth (pierwsze wydanie Death(True) na nośniku).
<źródło: http://www.khara.co.jp/>
Teraz oficjalnie wiemy, że w okresie jesienno-zimowym 2015 planowana jest premiera ostatniej kinówki Evangeliona.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ong/.82629
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-12-26 16:26:25)
Utada Hikaru "Sakura Nagashi" (Eva Q version) [24-hour limit]
MV zawiera nieużyte sceny.
Ostatni film w 2020!
Tylko 8 lat od premeiry ostatniego filmu... Ciekawe co im tyle czasu zajęło?
https://www.animenewsnetwork.com/intere … lm/.104479
Anno złapał kaca moralnego po 3.0 i zrobił sobie kilkuletnią przerwę. Rzeczywiste prace nad ostatnim filmem zaczęły się jakieś 2 lata temu.
Tylko 8 lat od premeiry ostatniego filmu... Ciekawe co im tyle czasu zajęło?
Porzucił projekt na rzecz kręcenia filmu Shin GODZILLA
Teaser:
https://streamable.com/g44lq
Tak tak, jakość...
Teaser:
https://streamable.com/g44lq
Tak tak, jakość...
Przestałem już na to czekać po zobaczeniu 3. części. Poziom spada jak szalony, a seria pozostaje niedoścignionym ideałem (porównując do filmów). Jak się pojawi, zobaczę, ale specjalnie na to nie czekam, a ten teaser to jakaś kpina (data premiery tak samo - miało być przecież "szybciej").
Ostatni film w 2020!
1. W jaki sposób mogę przyznać Ci złoty szpadel?
2. Jestem trochę zniesmaczony serią kinówek, bo poziom trójki był zaskakująco niski.
Zastanawia mnie czy wszyscy tak zgodnie wylewają na trójkę wiadro jadu bo tak bardzo rozjechała się z serią tv?
GG: 1677958
Wielu się odbiło po scenie, w której były wyczuwalne przez nich homoseksualne podteksty.
Zastanawia mnie czy wszyscy tak zgodnie wylewają na trójkę wiadro jadu bo tak bardzo rozjechała się z serią tv?
Przez nawarstwienie głupot tego film, poczynając od "Klątwy Evy". Dodajmy do tego jeszcze ciągłe zmienianie koncepcji tej serii, tłumacząc to zaskakiwaniem widza.
ill napisał:Zastanawia mnie czy wszyscy tak zgodnie wylewają na trójkę wiadro jadu bo tak bardzo rozjechała się z serią tv?
Przez nawarstwienie głupot tego film, poczynając od "Klątwy Evy". Dodajmy do tego jeszcze ciągłe zmienianie koncepcji tej serii, tłumacząc to zaskakiwaniem widza.
Przecież o to właśnie chodzi lol. To nie ma być narysowany od nowa NGE, tylko nowa wizja. EoE to też szajs, bo przedstawia inne zakończenie niż seria?
Hunter Killer napisał:ill napisał:Zastanawia mnie czy wszyscy tak zgodnie wylewają na trójkę wiadro jadu bo tak bardzo rozjechała się z serią tv?
Przecież o to właśnie chodzi lol. To nie ma być narysowany od nowa NGE, tylko nowa wizja. EoE to też szajs, bo przedstawia inne zakończenie niż seria?
Ta "wizja" się co film zmienia, więc jak to traktować poważnie? W dodatku przez te ciągle zmiany się kupy nie trzyma. Inne zakończenie byłoby dobre (ogólnie zmiany), gdyby przedstawiały coś nowego i z sensem, a tutaj jest mieszanie już na takim poziomie jak w serialu "Lost". Nie lubię podejścia: "jak zmiany, to dobrze, jakie by nie były" lub "jak zmienili, dno, nieważne, czy na lepiej". Manga też różni się od wersji anime, ale tam jest to zrobione z sensem i można nawet spekulować, czy nie wypadło to lepiej.
EoE? Nie wiem, co to jest.
EoE? Nie wiem, co to jest.
End of Evangelion.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime