Nie jesteś zalogowany.
Dzisiaj tak przełańczałem sobie kanału i zobaczyłem w Jetix anime pod tytułem Shaman King jak zobaczyłem jaki jest polski dubbling to sie posikałem ze smiechu [roftl][roftl]wogule zero klimatu i to wyglada jak zwykla bajka a nie jakies dobre anime [beznadzieja] Posiadam Shaman King w swojej kolekcji i jak wlonczylem dla porowninia to byłem tak mocno zdziwiony ze sam motyw ze bohaterowie mowia po japonsku odrazu zmienia klimacik tego anime [okej]i naprawde nie wiem dlaczego ludzie to ogladaja po polsku dla mnie to strata czasu i marnowanie dobrej serii [cholera]
Jestem ciekaw waszej opini na ten temat
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-03-29 22:21:05)
może dlatego że nie mają dostępu do anime? może dlatego że oglądają to małe dzieci które czyta nie umieją? moze dlatego ze ktos nie ma komputera?
dla mnie szaman king ogolnie to chala śmieszą mnie te mordy a szczegolnie ten co wyglada jak elvis presley to znafczy ma takiego fryza
wogule kreska w tym anime jest chala
Mnie to troche śmieszy twoje podejście klimat-dubbing?? To się ma jak jajko do wiatraka. Ja tam nie mam nic do dubbingu ale rzeczywiść akurat w tym dali żenujący ale to Jetix i wszsytko jasne przynajmniej CN trzyma jakiś poziom.
co jak co a mi sie podoba ^^ , szczegolnie piosenka tytulowa jak ją ktos ma B.PROSZE O KONTAKT !!!
ja mam i mi sie podoba bo nie miałem jeszcze japonskiej wersji
[shithappens][shithappens][shithappens][shithappens]