Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
To zrobienie z Ayano wariatki wyszło trochę z dupy. No i te oczy są bezsensownie rysowane lol.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wariatki? Co nie zmienia faktu, że w mandze wygląda to zdecydowanie lepiej:
Trochę ten odcinek "out of place", a przynajmniej jego pierwsza połowa..
Ach te wymuszone cliffhangery... naprawdę już nie wiem co autorzy chcą pokazać, bo wszystko idzie w dziwną stronę.
Ale przynajmniej pokazali eliminacje chłopców... i znowu polegli w kwestiach technicznych .
W sumie to jestem ciekaw, czy zmienią wynik meczu finałowego eliminacji - tak jak to zrobili w przypadku innych meczy.
Z powodu trzęsienia ziemi w Hokkaido emisja kolejnego odcinka została przełożona na bliżej nieokreślony termin. <źródło (jap)>
O ile początek bardziej mi się podobał niż ten w mandze, to jednak ostatecznie wyszło średnio.
Co prawda - pomimo zmian - mogliby zrobić drugi sezon, jednak sprzedaż BD+DVD na poziomie 644 sztuk raczej całkowicie przekreśla taką możliwość.
W sumie to i dobrze, bo zapewne byłoby tylko gorzej...
Mnie osobiście Hanebado się podobało, chciałbym zobaczyć te całe zawody na Inter High ;P. Cieszyła mnie końcowa decyzja Ayano że jednak odmówiła. Zostawiłam Cie byś była silniejsza a ona jej tak od buta że rozumie... Dziwna sytuacja.
Akurat obecność matki na ostatnich zawodach był 100% fillerem.
W sumie to dobrze wiedzieć, wracając to obejrzałbym 2 sezon :d.
W anime tyle zmienili/ominęli, że mówienie, że coś było fillerem nie ma największego sensu.
Strony Poprzednia 1 2