Nie jesteś zalogowany.
Witam, poszukuję coś z gatunku przygoda + fantasy + romans, coś w stylu tsubasy chronicle.
Made in Abyss - chociaż z romansem dosyć cienko, bo bohaterowie mają chyba po 12 lat. Ale część przygodowa przednia.
Shingeki no Bahamut - Virgin Soul - tu chyba będziesz mieć wszystko czego szukasz.
Akagami no Shirayukihime - tu masz najwięcej romansowania z tych trzech, które wymieniłem.
Podobne tytuły:
-Shakugan no Shana
-Soredemo Sekai wa Utsukushii
-Maoyuu Maou Yuusha
-Tasogare Otome x Amnesia
Mniej krążące wokół romansu:
-Isekai no Seikishi Monogatari
-Katanagatari
-Outbreak Company
-Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri
-Strike the Blood
Ostatnio edytowany przez OtsukareSama (2018-01-29 13:30:54)
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Szukam komedii (możliwie nowszej) w tych klimatach:
– Binbougami ga!
– Hataraku Maou-sama!
– Working!!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tamako Market, Sket Dance,
Ostatnio edytowany przez nuito (2018-02-25 21:34:01)
Blend S, Minami-ke, Nichijou, Shinryaku! Ika Musume, Arakawa Under the Bridge, Sakamoto desu ga?
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-02-25 21:44:52)
Może Kuragehime.
Mnie się od razu skojarzyło z Servant x Service.
(edycja) Oczywiście z Working!! A Baka to Test to Shoukanjuu ma parę wspólnych cech z Binbougami ga!
Ostatnio edytowany przez Poltergeist (2018-02-25 23:18:30)
Coś lekkiego z ostatnich sezonów?
Leczę przeziębienie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Aho Girl
Blend S
Demi-chan wa Kataritai
Hajimete no Gal
Karakai Jouzu no Takagi-san
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon
Koro-sensei Quest!
Nana Maru San Batsu
Mitsuboshi Colors
PriPri Chii-chan!!
I nie. To nie tak, że powpychałem tu na siłę anime, które tłumaczyłem
Aho Girl
Demi-chan wa Kataritai
Aho Girl ujdzie jak chcesz się odmóżdżyć, a co do Demi to przyjemna seria polecam. Reszty nie widziałem albo nie dokończyłem z różnych powodów przeważnie po prostu słabe były i tyle.
- Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) Sezon 1-2
- Tada-kun wa Koi wo Shinai
- Uma Musume: Pretty Derby (TV)
- Knight's & Magic
- Gamers!
- Keppeki Danshi! Aoyama-kun
Dzięki.
A oglądał ktoś te dwie serie:
– Sora yori mo Tooi Basho
– Princess Principal.
Rzuciło mi się w oczy przy przeglądaniu MAL-a. Dość wysokie notki mają, ale faktycznie dobre coś z tego?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Princess Principal nie jest jakoś szczególnie dobre. Po prostu "może być". Wysoka ocena pewnie wynika z ilości chłamu, jaka była w lecie 2017, i mieści się między tym syfem a resztą anime na minimum 8/10. Dodam, że ma wyjść sequel w postaci kinówki.
Mi się Princess Principal bardzo podoba. Z każdym epkiem zżywamy się z bohaterkami i ogląda się ich wyczyny z zaciekawieniem. Nadal czekam na napisy do ostatnich odcinków, trochę żałuję, że sobie to rozgrzebałem i teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Nawiasem, naszło mnie ostatnio na jakieś dobre, emocjonujące anime podobne do BTOOM! - wartka akcja postępująca z odcinka na odcinek, ciekawe postaci, cliffhanger goni cliffhanger, jakiś romansopodobny fanserwis mile widziany. Ktoś, coś? Może akurat nie oglądałem i będzie to super prezent
Mi się Princess Principal bardzo podoba. Z każdym epkiem zżywamy się z bohaterkami i ogląda się ich wyczyny z zaciekawieniem. Nadal czekam na napisy do ostatnich odcinków, trochę żałuję, że sobie to rozgrzebałem i teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Nawiasem, naszło mnie ostatnio na jakieś dobre, emocjonujące anime podobne do BTOOM! - wartka akcja postępująca z odcinka na odcinek, ciekawe postaci, cliffhanger goni cliffhanger, jakiś romansopodobny fanserwis mile widziany. Ktoś, coś? Może akurat nie oglądałem i będzie to super prezent
Attack on titan - jeżeli jeszcze nie widziałeś. Dużo zwrotów akcji, cliffhangerów i ciekawych postaci
Fanserwis też jest...
Polecicie jakiś dobry film z gatunku romans / wyciskacz łez / okruchy życia, tyle by dało się go pobrać z jakiegoś serwera, nie torrenta?