Nie jesteś zalogowany.
Napisze tu bo podobny temat
Szukam bajki ktora pamietam bardzo slabo Wymienie to co wydaje mi sie ze z niej pamietam, bo moze zmiksowalem dwie bajki Byl tam wielki chlopak chyba z afro ktory mial siostre i przyjaciela zakochanego w tej siostrze. Byla tam chyba dziewczyna ktora hmm pobila tego wielkiego typa to chyba komedia byla.
ara ara...
Możliwe, że chodzi ci o Hatsukoi Limited.
Możliwe, że chodzi ci o Hatsukoi Limited.
Troche zmiksowalem ale dzieki to jest to o co mi chodzilo
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-10-25 14:11:34)
ara ara...
Shigatsu wa Kimi no Uso, Higurashi no naku koro ni, D.gray-man. Na tą chwilę interesowało by mnie coś podobnego do tych wymienionych Serii.
Poszukuję filmów lub serii podobnych do Mushishi <3, 5 centymetrów na sekundę, Kimi no Na wa, okruchy życia z ostatnich lat które warto zobaczyć.
Koe no Katachi.
Poszukuję filmów lub serii podobnych do Mushishi <3, 5 centymetrów na sekundę, Kimi no Na wa, okruchy życia z ostatnich lat które warto zobaczyć.
Kotonoha no Niwa. Film tak samo jak Kimi no na wa od Shinkaia
@Shaft @matis45671 @Infernus Bardzo dziękuję.
A jest coś w klimatach Mushishi?
Może coś z tego:
Natsume Yuujinchou
Master Keaton
Aria The Animation
Bartender
Haibane Renmei
Saraiya Goyou
Moyashimon
Ostatnio edytowany przez max-kun (2018-12-11 17:18:19)
Czy znacie anime gdzie włożono bardzo dużo pracy w oprawę wizualną? Ostatnio obejrzałem Redline, zrobił na mnie olbrzymie wrażenie oczywiście, poza tym, pod tym względem podziwiałem Drifters, Kimi no Nawa i Hellsing Ultimate.
Może:
Kotonoha no Niwa lub Byousoku 5 Centimeter? [z takich podobnych do Kimi - na dodatek tego samego autora]
Może Made in Abyss. Albo coś z Ghibli.
Poza tym co podano wcześniej (Made in Abyss jest piękne):
Jeżeli chodzi o akcję to ta trójka: Kara no Kyokai, Fate/Zero, Fate/Stay Night Unlimited Blade Works - biorąc pod uwagę przykłady to tego właśnie szukasz.
Ajin to obecnie chyba najlepsze co jest jeżeli chodzi o 3D.
K oraz Hand Shakers mają unikatową oprawę, ale nie każdemu przypadnie do gustu. (I fabularnie są przeciętne)
Hand Shakers to przerost formy nad treścią. Fabuła poprowadzona tragicznie, niesatysfakcjonująca końcówka, dziwny misz-masz CGI i zwykłej oprawy.
Steamboy był chyba najdroższy, jeśli mnie pamięć nie myli, he he.
Unikatowa grafika to może Land of the Lustrous (pomijając klasyki pokroju Belladonna of Sadness).
Może też (nie do końca anime w sumie) Harlock: Space Pirate z 2013 xD
Redline przypomina trochę Space Dandy
Redline przypomina trochę Space Dandy
Cóż, Dandy na pewno wygląda jak JP, ale jeżeli chodzi o kreskę animację czy styl nie widzę aż tak wielu podobieństw.
Jeżeli chodzi o styl klasycznej animacji nic lepszego niż Redline już nie powstanie.