Nie jesteś zalogowany.
Ja sobie strony powiekszam to boczków nie widzę.
A wredne to takie ze klikniesz byle co reklama, klikniesz player reklama...
Tu się niestety trzeba zgodzić, wbijam jest zajebane reklamami. Na szczęście nie walczą z użytkownikami ad-blocków.
Pokaż spoiler
To jest nic, klikniesz dwa razy "x" i koniec a na a-o to masz wkurzające popupy.
Shaft napisał:Tu się niestety trzeba zgodzić, wbijam jest zajebane reklamami. Na szczęście nie walczą z użytkownikami ad-blocków.
Pokaż spoilerTo jest nic, klikniesz dwa razy "x" i koniec a na a-o to masz wkurzające popupy.
A na shindenie popup + antyadeblock na AZ to samo. AO nie ma przynajmniej antyadeblocka. A "X" jest z playera a nie z AO. Swego czasu wbijam używało vidfile na wszystkich swoich odcinkach, ale na opena się przenieśli.
Ostatnio edytowany przez Słowianie (2018-08-14 14:35:15)
Youtube - to moja pasja!
Już nie udawaj takiego świętoszka Gejdor
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ognisty321 napisał:Shaft napisał:Tu się niestety trzeba zgodzić, wbijam jest zajebane reklamami. Na szczęście nie walczą z użytkownikami ad-blocków.
Pokaż spoilerTo jest nic, klikniesz dwa razy "x" i koniec a na a-o to masz wkurzające popupy.
A na shindenie popup + antyadeblock na AZ to samo. AO nie ma przynajmniej antyadeblocka. A "X" jest z playera a nie z AO. Swego czasu wbijam używało vidfile na wszystkich swoich odcinkach, ale na opena się przenieśli.
Wbijam ma playery z „dodatkami” i bez, ao niekonieczne.
Czy mi się wydaje czy wbijam kombinuje coś z reklamami? Raz mi wyświetla raz nie. Mam ublock czy inny adblock.
Jako wielki fan onlajn muszę być na bieżąco i żadnych usterek nie zgłaszam.
Pewnie dodali jakieś nowe reklamy, które nie były objęte regułami ublocka, dlatego ich nie przyblokowało.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Jest prosty sposób na walkę z reklamami. Podpowiedź: Adblock + coś jeszcze.
Adblock + adblock plus + ublock + ghostery i tylko przez ghostery moglem blokowac.
Ostatnio edytowany przez ipos (2018-09-10 15:09:33)
Albo adguard, który blokuje wszystko
Ziiimnooo.
Szykuje się zamkniecie wbijam.
Pewnie pewne osoby się ucieszą...
:/
Trochę szkoda 'łan pisa' tam oglądałem w sumie czasem, nie był zły ten serwis
A wiadomo czemu zamykają?
LagoonCompany napisał:Szykuje się zamkniecie wbijam.
Pewnie pewne osoby się ucieszą...
:/Z ciekawości... Skąd to info?
Mieli na stronie newsa, że z powodów rodzinnych zostaje im tylko jeden tłumacz, i myśleli nad zamknięciem strony, ale będzie próbował jednak wszystko sam tłumaczyć i zobaczy co mu z tego wyjdzie.
Ale widzę, że już go usunęli.
Mam nadzieje ze nie zamkna, to jedyny online na ktorego zagladam
ara ara...
Mam nadzieje ze nie zamkna, to jedyny online na ktorego zagladam
Zapytałem się ich to odpowiedzieli: