Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Odcinek 9 jest już w sieci~!
Znowu z opóźnieniem, za co przepraszam. ;;
Już nieco bliżej końca poznajemy nową pseudo mahou shoujo - Mao, która najwyraźniej naczytała się "Robinsona Crusoe" (kto był na anglistyce, ten wie keppo). Poza tym, w yakuzie trwa nabór na nowego szefa, przez co Nitta przywraca stare znajomości.
Odcinek 10 jest już dodany~!
A w nim co nieco o miłości rodzicielskiej - Hitomi wylatuje z rodzinnego gniazda, goniąc za pracą i apartamentami fundowanymi przez yakuzę, Anzu zaś wyrusza w podróż ku pieniądzom i hazardowi!
A przy okazji, kilka spraw technicznych:
> Od tego odcinka w związku z fanaberią Lama Anzu mówi na przybranych rodziców per "ciocia i wujek". Zaktualizuję to we wcześniejszych odcinkach, kiedy tylko pojawi się taka możliwość. Tak samo zajmę się poprawkami wskazanymi w poprzednim.
> A dlaczego nie teraz? Ponieważ mój laptop znajduje się obecnie w naprawie. Pomijając fakt, że straciłam zapisane odcinki Hiny oraz save'y z Wiedźminów, na zastępczym nie jestem w stanie pracować. Mam nadzieję, że taka sytuacja nie potrwa zbyt długo i szybko wrócę do normalnej pracy. Poza tym, myślę nad wrzuceniem dwóch ostatnich odcinków razem.
Przepraszam, że tak wyszło i liczę na wyrozumiałość.
ALE MOJE SEJWY FFS
Jest szansa na rychłe przetłumaczenie 2 ostatnich epizodów? Powoli tracę nadzieję, a w temacie cisza. Czyżby nadal brak laptopa?
Kto czeka na ostenie napisy, to może się ujawni?
Ja nadal czekam
Czekam
Też czekam
czekamy, czekamy :}
Drop? :/
Drop. Podziękujcie bywalcom pewnego kanału na Discordzie.
Ostatnio edytowany przez Lamarus (2018-10-12 17:16:36)
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Dziękujemy.
@Lamarus, coś czuję, że to nie Amored dropła, a tylko ty strzeliłeś focha.
Chętnie przejmę korektę. Co to dwa epy.
Edit: Dobra, sytuacja mniej więcej ogarnięta. "Raczej nie" dokończy.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2018-10-12 19:44:38)
To źle czujesz.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Podziękujcie bywalcom pewnego kanału na Discordzie.
Magiczny świat Areki przeżywa kryzys?
Strony Poprzednia 1 2