Nie jesteś zalogowany.
Wystarczy zmienić ścieżkę dźwiękową mi chodzi
W sensie? Ja na akademii przy dźwięku miałem tylko polski.
Właśnie nie wiem. Pojazd po lektorze słuszny, ale raka dają komentarze "hurr durr, cieszcie się, marudy, bo mogło nie być nic" - jakby ostatnie 15 lat nie istniało i wcale każde takie podejście nie kończyło się spektakularną wtopą XD
Podejrzałem MHA i dostałem flaszbaków z czasów Anime Gate. Nie, po prostu nie xD
Okej, na Ipli działa. Przetestuję na łan PiS-ie lektora. Obym się tylko nie przeliczył.
Da się przeżyć.
Tensazen napisał:Wystarczy zmienić ścieżkę dźwiękową mi chodzi
Ja mam 2 ścieżki polska i japońska oraz napisy
Klasa też ma nienajgorszy lektor a OP ms kozacki taki klimatyczny
Ostatnio edytowany przez Tensazen (2018-10-16 00:50:09)
One Piece - od poniedziałku do piątku o 23:30 w Polsat Games.
To jakaś specjalna nieocenzurowana wersja z gołą Nami i gore?
ipos napisał:Tensazen napisał:Wystarczy zmienić ścieżkę dźwiękową mi chodzi
To jeszcze sprawdzę drugi dekoder. U siebie mam ten podstawowy mini coś tam i dźwięk tylko pl.
Edit
Na drugim dekoderze też mam tylko lektor.
Ostatnio edytowany przez ipos (2018-10-16 17:48:45)
W UPC już jest!
Faktycznie, na Horizonie na 46 kanale. Szybko włączyli.
Tensazen napisał:ipos napisał:W sensie? Ja na akademii przy dźwięku miałem tylko polski.
To jeszcze sprawdzę drugi dekoder. U siebie mam ten podstawowy mini coś tam i dźwięk tylko pl.
Edit
Na drugim dekoderze też mam tylko lektor.
Ee problem w tym że ja dzisiaj mam to samo a wczoraj było wszystko w porządku
rorek napisał:W UPC już jest!
Faktycznie, na Horizonie na 46 kanale. Szybko włączyli.
W cp jest w tanim pakiecie to raczej wszyscy operatorzy prędzej czy później będą mieli.
ipos napisał:Tensazen napisał:Ja mam 2 ścieżki polska i japońska oraz napisy
Edit
Na drugim dekoderze też mam tylko lektor.Ee problem w tym że ja dzisiaj mam to samo a wczoraj było wszystko w porządku
Zobacze jeszcze dzisiaj na OP.
Ostatnio edytowany przez ipos (2018-10-16 22:41:42)
W UPC na dekoderze Horizon, przed chwilą sprawdzone, w Monster Hunter i One Piece nie ma możliwości zmiany wersji językowej jest na stałe tylko lektor.
Żeby było ciekawiej to te napisy są w wersji dla niesłyszących.
Dragon Ball Super pełny dubbing, reszta lektor. Brak możliwości ustawienia napisów czy zmiany ścieżki dźwiękowej, przynajmniej w UPC na dekoderze Horizon na wszystkich sześciu seriach. Do tego, przez transmisje mistrzostw LOL-a zdarzają się duże przesunięcia w czasie emisji odcinków zwłaszcza rano, przez co już dwa razy nie nagrało mi się to co zaprogramowałem.
Dragon Ball Super pełny dubbing, reszta lektor. Brak możliwości ustawienia napisów czy zmiany ścieżki dźwiękowej, przynajmniej w UPC na dekoderze Horizon na wszystkich sześciu seriach. Do tego, przez transmisje mistrzostw LOL-a zdarzają się duże przesunięcia w czasie emisji odcinków zwłaszcza rano, przez co już dwa razy nie nagrało mi się to co zaprogramowałem.
To co po 22 jest planowo, ostatnio chciałem zobaczyć to co miało być po 16 to puszczali z mniej więcej godzinnym opóźnieniem.