Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Trzeci odcinek trochę gorszy niż dwa pierwsze. Mam tylko nadzieję, że nie jest to oznaka, że seria zamieni się w zwyczajne anime o idolkach...
Oby, z fragmentów, które widziałem tragedii nie było, ale mogło wyjść lepiej. Zapowiedź kolejnego odcinka też nie napawa mnie przesadnym optymizmem.
Zwykłe anime o zombie-idolkach nie byłoby złe, ale nie po tak genialnym starcie.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-10-18 19:31:17)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Muszą trochę przystopować, aby rozwinąć charaktery, a nie ciągle polegać na jeździe bez trzymanki.
I believe I can fly w wykonaniu Sakury był uroczy.
Najlepsza jest zmiana klimatu w drugiej minucie pierwszego odcinka, ten kontrast i ta niesamowicie uduchowiona muzyka w tle.
Po obejrzeniu całości stwierdzam, że nie było szczególnie źle, spadek w porównaniu z poprzednimi odcinkami był, zapowiedź optymizmem nie napawa, ale liczę na ciekawe rozwinięcie. Mam tylko nadzieję, że jednak pozostaną przy jednoodcinkowej fabule i dziewczyny będą grać różne gatunki, inaczej wyjdzie zwyczajna seria jakich wiele i zmarnują cały potencjał.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Jak to zwykle bywa pomysłu starczyło na pierwszy odcinek...
Nice bird
[...] i dziewczyny będą grać różne gatunki [...]
Czekam na odcinek z muzyką gotycką, ale raczej marne szanse. W sumie technozombiaczkami też bym nie pogardził. Jak tak dalej pójdzie, seria faktycznie zmieni się w zwykłą o idolkach, tyle że w nietypowej odsłonie. Pomysł fajny, początek spoko, muzycznie nienajgorzej, kreska miała dla oka, dalsze wykonanie? chyba leży i kwiczy jak Takteu zarzynany o poranku wieczorową porą.
Demonis Angel napisał:[...] i dziewczyny będą grać różne gatunki [...]
Czekam na odcinek z muzyką gotycką, ale raczej marne szanse. W sumie technozombiaczkami też bym nie pogardził. Jak tak dalej pójdzie, seria faktycznie zmieni się w zwykłą o idolkach, tyle że w nietypowej odsłonie. Pomysł fajny, początek spoko, muzycznie nienajgorzej, kreska miała dla oka, dalsze wykonanie? chyba leży i kwiczy jak Takteu zarzynany o poranku wieczorową porą.
Poprzedni odcinek był całkiem fajną parodią horroru, nowy dopiero będę oglądał, ale rzeczywiście zapowiada się normalna seria o idolkach, tylko z bardziej nietypowymi pomysłami. Jak dla mnie nadal spoko, tylko szkoda tego zmarnowanego potencjału.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ostatnie odcinki to rzeczywiście bardziej "normalne" anime o idolkach... o ile idolki zombi można uznać za coś normalnego.
Niestety CGI nadal kłuje w oczy - to już występ tej drugiej grupy wyglądał imo lepiej ...
Według mnie seria już całkowicie znormalniała i nie dostaniemy więcej szaleństwa z pierwszych odcinków, ale nadal przyjemnie się ogląda. Niestety, co do CGI muszę się zgodzić, bo wygląda bardzo słabo.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
W tygodniu backstory Lily,
Nie, po całym odcinku .
Ten odcinek wypadł ciekawiej od poprzedniego, przynajmniej według mnie. Zapowiedź też wyglądała interesująco, a przynajmniej moje przewidywania o retrospekcjach do końca serii się nie sprawdziły.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Powrót...
Powrót...
Pokaż spoilertruck-kuna!
Dramy z Sakurą w roli głównej są najlepsze ze wszystkich w idolkowych anime. Do tego rozwinęli zakończenie serii schematycznie, ale ciekawiej niż się spodziewałem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
To kiedy drugi sezon?
To kiedy drugi sezon?
Mam nadzieję, że gdzieś w przyszłym roku pojawi się jakieś info, albo chociaż special/film. Takie zakończenie jest niemożliwe, muszą to jakoś rozwinąć.
Sama seria w każdym odcinku mnie pozytywnie zaskakiwała, więc chętnie zobaczyłbym kontyuację.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony 1