Nie jesteś zalogowany.
Ciekawe jak sobie poradzisz z meet track z 4epka kaze
ara ara...
No i dzięki dla Sabracka za napisy do endingu co prawda dostałam je już przy okazji 14 epka, ale dopiero teraz poczułam wenę. Tak czy owak zaoszczędził mi sporo pracy, robiąc za mnie synchro, co ogromnie doceniam
To szaleniec jest. Opening Kamuja też wysłał i też zrobiłem go dopiero za kilka odcinków, heh.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Siedemnasty odcinek Tokyo Ghoul:re już na ansi.
Otóż i odcinek, który wyjątkowo mi się podobał. Trzeba zapisać w kalendarzu xD A tak serio miałam dziś mega kiepski dzień - spóźniłam się do pracy, a w robocie wszystko rozsypywałam i generalnie leciało mi z rąk, więc dobrze, że przynajmniej Ghul nie dostarczył mi dzisiaj zagwozdki typu "co tu się w ogóle odpier****".
No i...
To szaleniec jest.
Zaraz tam szaleniec. Dobry kolega po prostu xD
Stanąłem na ep 15, mówicie, że warto wrócić do Gula, bo wreszcie dostajemy coś co normalna ludzka łepetyna jest w stanie zrozumieć?
Piąty odcinek Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru już na ansi.
No i nareszcie jest piąteczka. Opóźnienie wynikło z czekania na ts. A oto muzyczka, która przygrywała mi podczas pracy nad napkami. Klik, klik, klik, klik. Cóż mogę powiedzieć - sezon łyżwiarski w pełni
No i fajnie, że nie tylko ja miałam podobne odczucia odnośnie ostatniego epka ghula.
Miłego!
Siedemnasty odcinek Steins;Gate 0 już na ansi.
Pozostałe odcinki mam już przetłumaczone, więc wkrótce powinnam wydać komplet.
Myślałem że to koniec a jednak
Heheszki.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2018-11-14 23:55:55)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Heheszki.
https://i.imgur.com/4v2tpuB.png
Wiem, wiem, widziałam xD
Szósty odcinek Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru już na ansi.
Tokyo Ghoul 2017 na ansi.
Wrzucam film ghula w ramach sprzątania rozgrzebanych projektów xD Ostatnie 300 linijek kończyłam od pół roku, ale wreszcie nadeszła pora na finisz. Filmik ogólnie całkiem spoczny, polecam.
Tokyo Ghoul 2017 na ansi.
Pokaż spoilerWrzucam film ghula w ramach sprzątania rozgrzebanych projektów xD Ostatnie 300 linijek kończyłam od pół roku, ale wreszcie nadeszła pora na finisz. Filmik ogólnie całkiem spoczny, polecam.
Bym powiedział, że film lepiej podąża za mangą niż anime Tylko te CGI trochę budżetowe
Dziewiętnasty odcinek Tokyo Ghul:re na ansi.
Odcinek byłby już wczoraj wieczorem, ale nie mogłam sobie odpuścić tłumaczenia Remembering. Ogólnie dalej pędzimy z materiałem. Chyba już całkiem się pogubiłam No, ale niech tam. OST jest dobry, więc wybaczam. Swoją drogą Kaneki ma niezłych pływaków. Jeden strzał i trafiony zatopiony.