Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
ipos napisał:Zasadniczo to łonlajny majo.
Pokaż spoiler ANSI też
Haha brawo ja!
Łatwiej było otworzyć az jak sprawdzić tutaj.
ipos napisał:Zasadniczo to łonlajny majo.
Pokaż spoiler ANSI też
Więcej klikania. A wersja "niedostępna" wydaje się fajniejszą opcją. W sumie bez zgody Besamira dałoby radę dostać to wydanie, ale to jeszcze więcej klikania.
To może ktos upnie mi Doutei / Ohys-Raws i podesle na priv, w końcu w bazie są napisy Kamena, a jak już się napaliłem to bym domknął serię do końca
Ostatnio edytowany przez yapi-kun (2018-11-17 19:32:23)
To może ktos upnie mi Doutei / Ohys-Raws i podesle na priv, w końcu w bazie są napisy Kamena, a jak już się napaliłem to bym domknął serię do końca
Może lepszy byłby ten link Doutei Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! - 13 OAD [DVD][2212c7b9].mkv
Ma więcej Seeders
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2018-11-18 10:49:10)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Angielski soft zawsze będzie lepszy od rawa. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Besamir nie pozwala, a tymczasem Kamiyan korzysta i zgarnia niedobitki co jeszcze nie obejrzeli. A specyficzne napisy "Kamena" w sumie lepiej pasują do tej serii.
Besamir nie pozwala, a tymczasem Kamiyan korzysta i zgarnia niedobitki co jeszcze nie obejrzeli. A specyficzne napisy "Kamena" w sumie lepiej pasują do tej serii.
Czyli... wszyscy zadowoleni? Nie wiem, czy kogoś tutaj interesują "słupki popularności", ale jeśli taka istnieje, Bes nigdy się do niej nie zaliczał.
Nesbro napisał:Besamir nie pozwala, a tymczasem Kamiyan korzysta i zgarnia niedobitki co jeszcze nie obejrzeli. A specyficzne napisy "Kamena" w sumie lepiej pasują do tej serii.
Czyli... wszyscy zadowoleni? Nie wiem, czy kogoś tutaj interesują "słupki popularności", ale jeśli taka istnieje, Bes nigdy się do niej nie zaliczał.
No nie bardzo.
Bo to projekt łączony...
Sam napisałeś ....
[b-subs] - sam Besamir;
[b&b justaway] - z Bodziem.
Znaj różnicę
A Bodzio się jednak nie wypowiedział w tej sprawie jako wspólnik.
Z resztą w moim przypadku wolę suby od Kuroi Usagi... Mniej kłopotów i nasyłania władz od górnych.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
To nie jest raczej temat do porównywania jakości napisów czy długości e-pena.
Chociaż nie przeczę, że napisy ~Asparte były do tej serii genialne. Uśmiałem się.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5