Nie jesteś zalogowany.
Piąty i szósty odcinek Fukigen na Mononokean już na ansi.
Kolejna porcyjka przygód Abeno, Ashiyi i Puszka.
Więcej wrzutek w tym roku nie przewiduję, dlatego korzystając z okazji, chciałabym złożyć wszystkim ansiowiczom mnóstwo szczęścia i spełnienia marzeń w Nowym Roku! Jak najwięcej dobrych bajek i jeszcze lepszych subów, a tłumaczom cierpliwości, wytrwałości i radości z pracy nad napisami!
Kochani, mam smutną wiadomość. Z przyczyn ode mnie niezależnych jestem zmuszona zawiesić działalność suberską na czas nieokreślony. Niestety mój komputer z dniem 1 stycznia tego roku postanowił się zbuntować i przejść w wieczny spoczynek. Próbuję go jeszcze reanimować, ale marnie to wygląda. Pewnie będę się musiała szarpnąć na nowy. Suma sumarum, nie będzie żadnych wrzutek do odwołania.
Kochani, mam smutną wiadomość. Z przyczyn ode mnie niezależnych jestem zmuszona zawiesić działalność suberską na czas nieokreślony. Niestety mój komputer z dniem 1 stycznia tego roku postanowił się zbuntować i przejść w wieczny spoczynek. Próbuję go jeszcze reanimować, ale marnie to wygląda. Pewnie będę się musiała szarpnąć na nowy. Suma sumarum, nie będzie żadnych wrzutek do odwołania.
To trochę smutna wiadomość.
Życzę ci abyś szybko zgromadziła potrzebne fundusze na nowy sprzęt.
Bo będzie trochę tutaj smutno bez twoich subów.
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2019-01-05 14:57:57)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Czekamy
Ostatnio edytowany przez Tensazen (2019-01-05 15:40:56)
A skoro w świecie ANSI dotacje na serwer, na działalność... na piwo dla grup jest moralnie ok. A Askara to jak jedno osobowa grupa i sama aktywnością robi więcej od nie jednej, to może dotacje na zakup komputera będą ok? Toć mógł paść przez setki godzin przy tworzeniu napisów. Zatem może ktoś kto pobierał poczuje się odpowiedzialny i coś wpłaci? A solidarność innych twórców pomoże również?
To trochę smutna wiadomość.
Życzę ci abyś szybko zgromadziła potrzebne fundusze na nowy sprzęt.
Bo będzie trochę tutaj smutno bez twoich subów.
Klątwa Lamarus. Najpierw Areki, później Amored, Alliric i teraz Askara. Jesteśmy zgubieni.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2019-01-05 16:03:40)
A skoro w świecie ANSI dotacje na serwer, na działalność... na piwo dla grup jest moralnie ok. A Askara to jak jedno osobowa grupa i sama aktywnością robi więcej od nie jednej, to może dotacje na zakup komputera będą ok? Toć mógł paść przez setki godzin przy tworzeniu napisów. Zatem może ktoś kto pobierał poczuje się odpowiedzialny i coś wpłaci? A solidarność innych twórców pomoże również?
Czekamy, aż pierwszy rzucisz grosza.
A ten dalej nie nauczył się deklinować :v
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Zazdroszczę ci życia w utopii.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Swoją drogą, samo sugerowanie, że dorosła, pracująca kobieta musi się prosić po internetach o datki na sprzęt, wydaje mi się trochę obraźliwe.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-01-06 02:24:41)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A to akurat całkiem niezły pomysł xD Dobre, uśmiałam się
Swoją drogą, samo sugerowanie, że dorosła, pracująca kobieta musi się prosić po internetach o datki na sprzęt, wydaje mi się trochę obraźliwe.
Od razu obraźliwe. Nie przesadzajmy. Jak dla mnie sam pomysł jest uroczy.
No dobra, w takim razie dla chętnych do wsparcia Marci zostawiam nr konta xD
64 8848 0008 0005 1637 3000 0101
Nikt się nie prosi, daje się tylko taką opcję. Przestań w końcu ludziom zaglądać do portfela, bo to dopiero jest żenujące, żeby nie powiedzieć inaczej.
Jak dla mnie sam pomysł jest uroczy.
Bardzo uroczy. Pomysłodawca może na przykład wpłacić całą kwotę i potem zarządzać, co będzie dublowane, a co nie. No i w końcu byłby porządek. A nie takie dziadostwo jak teraz, że każdy może sobie tłumaczyć, co mu się podoba. O, to nie takie głupie nawet.
Przestań w końcu ludziom zaglądać do portfela.
A co, na domenę zabrakło, biedaku?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Łączę się w bólu. To chyba jakaś plaga, z tego co pamiętam to jakoś latem Amored spotkało podobne nieszczęście. Liczę, że szybko staniesz na nogi. Szczególnie szkoda mi Wiaterku. Kakeru i spółka nie pobiegną dla nas w tym sezonie? No chyba, że ktoś przejmie ten zacny projekt z Twoim namaszczeniem.
Łączę się w bólu. To chyba jakaś plaga, z tego co pamiętam to jakoś latem Amored spotkało podobne nieszczęście. Liczę, że szybko staniesz na nogi. Szczególnie szkoda mi Wiaterku. Kakeru i spółka nie pobiegną dla nas w tym sezonie? No chyba, że ktoś przejmie ten zacny projekt z Twoim namaszczeniem.
Spokojnie, tragedii nie będzie. Obiecuję wrócić najpóźniej w połowie lutego. Właściwie to czekam tylko na potwierdzenie z serwisu, że mój staruszek jest nie do odratowania i od razu kupuję nówkę. Kamery i spółka na pewno pobiegną jeszcze w tym sezonie
Pierwszy odcinek Dororo już na ansi.
Leniwe przedpołudnie w pracy + zawzięty tłumacz = napisy Komputera własnego jeszcze nie posiadam, dlatego też ts jest minimalny. W pracy nie mogłam zainstalować czcionek takich, jak bym chciała, bo nie mam uprawnień administratora, dlatego posłużyłam się tym co było pod ręką. Ot taka prowizorka. Wersję ostateczną wydam, jak będę miała warunki do normalnej pracy nad subami.
A bajka? Cud, miód i orzeszki. Pierwszy odcinek totalnie mnie oczarował. Aż brak słów. Już się nie mogę doczekać, aż dostanę następny epek w swoje łapki.
Drugi odcinek Dororo już na ansi.
Okres bezteesia nadal trwa, ale w sumie napki i tak nie wyglądają jakoś mega tragicznie Jutro, pojutrze i jeszcze dzień później mam wolne i mam nadzieję załatwić w tym czasie sprawę nowego kompa. A tym czasem życzę miłego seansu mojej zimowej perełki.
Oba odcinki Dororo w wersji ostatecznej już na ansi.
Okres bezteesia zakończony Troszkę zaległości z racji nieobecności mi się porobiło, ale znowuż nie ma ich tak wiele. W miarę możliwości postaram się to wszystko nadrabiać. Oczywiście z racji poprawionego tsu zalecam pobrać nową paczkę czcionek do Dororo i ogromnie dziękuję Crimsonowi za przetłumaczenie piosenek do tego zacnego tytułu.