Nie jesteś zalogowany.
Watashi ga Toriko ni Natte Yaru
Dzisiejsze anime miałem na celowniku od dłuższego czasu. Watashi ga Toriko ni Natte Yaru po prostu ma coś w sobie, co przykuwa uwagę. Dwuodcinkowe anime, którego pierwowzorem była mangowa Taisuke Igumo, jest szalone i, mimo braków wszelakich, ma w sobie mnóstwo zadziorności i pozytywnej energii. Szkoda, że jak dotąd autor ten wydał tylko jeden zeszyt komiksowy, bo jego charakterystyczna kreska i styl naprawdę godne są zapamiętania.
Sportsmenki to często kobiety bezkompromisowe. Od lat zaprawiane do tego, by pokonywać wszelkie trudności i uparcie dążyć do zwycięstwa, stawiać na swoim i chwytać zawsze byka za rogi. Shiho i Saki idealnie wpisują się w ten wzorzec. Te młode zawodniczki wiedzą, czego chcą od życia i czerpią zeń pełnymi garściami. Ale jak to mówią, co się dzieje w damskiej szatni, zostaje w damskiej szatni. Albo i nie. ?
Odcinki do pobrania: OVA 01
Softsub:
Rozdzielczość: 1024×576
Źródło: H264/AVC (1532 kbps)
Dźwięk: AAC LC (254 kbps)
Watashi ga Toriko ni Natte Yaru 02
Ten weekend lecę na mega kacu, więc nie nic odkrywczego nie wniosę.
Przyszedł czas na zakończenie Watashi ga Toriko ni Natte Yaru. Drugi, a zarazem ostatni, odcinek przynosi znowu cała kupę pokręconego klimatu. Akcji na pewno nie zabraknie, a sceny pod prysznicem czy w parku zapadają w pamięć.
Chyba, bo jak wspominałem, jadę dziś na oparach optymizmu z dwóch poprzednich dni, więc zaburzone mam z deka postrzeganie. [-_-]
Odcinki do pobrania: OVA 02
Softsub:
Rozdzielczość: 720×480
Źródło: H264/AVC (1017 kbps)
Dźwięk: AAC LC (192 kbps)
Ostatnio edytowany przez stoner (2019-01-13 19:18:09)
( ͡° ͜ʖ ͡°)