Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Oby jesień w Japoni szybko nadeszła...lol
Chociaż póżniej te tygodniowe czekanie na każdy odcinek jest takie...
super dzięki za info juz niemoge się doczekać (ale to będzie chyba kontynuacja pierwszej seri nie ?? )
Z tego co czytałem to jest to remake.
Co prawda starego Kanona nie widziałem ale nowy nie przypadł mi do gustu. Oglądałem również Air i jest lepszy od Kanon 2006 prawie na całej linii.
Kreska postaci była lepsza(taka ładnie błyszcząca ale to może to dlatego że było lato a tu zima). Lecz tła w Kanon 2006 były ładniejsze niż w Air.
A z resztą jest tylko gorzej. Muzyka bardzo słaba. Opening i ending beznadziejny praktycznie bez żadnego rytmu podobnie jak muzyka w trakcie anime. Fabuła bardzo nudna i nie wciągająca.
Najlepsze odcinki to były z Mai i Makoto(to było wzruszające) na początku.
YYjaaji![yahoo]
To ja już lecę po kilogram valium!
PS. ~pawel198804, masz browara u mnie za tego newsa[okej]
PS2. ~martio, remake już mieliśmy.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-02 12:12:19)
=oooo data... lol
Ostatnio edytowany przez rexo (2007-09-02 14:28:13)
a na date spojrzeliście ?
Temat sprzed 1,5 roku .
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-09-02 14:17:42)
a na date spojrzeliście ?
Temat sprzed 1,5 roku .
I co z tego?
Co do porównania Kanon 2006 do Air to uważam że Air wypada lepiej tylko (o dziwo, przecież starsze jest) jeżeli chodzi o grafikę, i to zwłaszcza jeżeli chodzi o tła. Natomiast pod względem muzyki, fabuły i przede wszystkim postaci Kanon przebija Aira totalnie .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-09-02 14:26:49)
Dżibril napisał:a na date spojrzeliście ?
Temat sprzed 1,5 roku .I co z tego?
Co do porównania Kanon 2006 do Air to uważam że Air wypada lepiej tylko (o dziwo, przecież starsze jest) jeżeli chodzi o grafikę, i to zwłaszcza jeżeli chodzi o tła. Natomiast pod względem muzyki, fabuły i przede wszystkim postaci Kanon przebija Aira totalnie .
To z tego, ze paweł mówi o tym remake'u, a nie o całkiem nowej serii, jak to sobie panowie wyzej pomyśleli:D
zergadis0 napisał:Dżibril napisał:a na date spojrzeliście ?
Temat sprzed 1,5 roku .I co z tego?
Co do porównania Kanon 2006 do Air to uważam że Air wypada lepiej tylko (o dziwo, przecież starsze jest) jeżeli chodzi o grafikę, i to zwłaszcza jeżeli chodzi o tła. Natomiast pod względem muzyki, fabuły i przede wszystkim postaci Kanon przebija Aira totalnie .To z tego, ze paweł mówi o tym remake'u, a nie o całkiem nowej serii, jak to sobie panowie wyzej pomyśleli:D
Fakt.[deprecha]
PS. ~pawel198804, zapomnij o browarze.
EDIT
Nikt nie mówił o marnotractwie. Muszę przecież teraz w czymś swoje smutki utopić:P
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-09-02 16:32:41)
Ja chętnie tego browara przygarnę. Po co ma sie zmarnować ?
~mahou jest strasznie podobny do tomxxxa o.O nie dość że odkopuje skamieliny to jeszcze nie z dupy ni z pietruchy porównuje kanona do aira xDD
Reaktywacja to chyba Kanon 2006. Jak dla mnie słabsze to anime niż Air a na pewno bardziej nudne.
Zobaczymy jaki będzie Clannad. Premiera 15.09.2007.
~mahou33, sorry, ale wegług mnie nie jesteś stworzony do gatunu romans/dramat. Jak na razie wszystkie dotychczasowe anime, które wymieniłeś (powiązene z owym gatunkiem) dostają od ciebie "mizerne" oceny (przynajmniej ja tak to odbieram). Może lepiej spróbuj innego gatunku (ale nie związanego z wampirami, gdyż tu też nieco zamieszałeś).
~mahou33 we wszystkim miesza, może to sprawa napisów, że mu tak Kanon nie podszedł
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
O tym to mogę oddzielne wypracowanie napisać ale nie o to chodzi.:D
Jakoś ten Kanon mnie po prostu nie wciągnął. Natomiast bardzo mi się spodobało np Kimi Ga Nozomu Eien, Saikano i wiele innych.
Strony 1