Nie jesteś zalogowany.
Pierwsza w ogóle - o której wspomniał król - czy pierwsza dla bohaterów?
Zresztą w pierwszym odcinku było wspomniane, że każda kolejna fala będzie coraz bardziej silniejsza.
To się spodziewałem, że bohater tarczy stworzy jakąś wielką osłonę lub dla każdego zmaterializuje tarcze, a jedynie co potrafi to osłonić kilu ludzi i robić za przynętę.
I to dopiero byłby bullshit jakby po niepełnym miesiącu odwalał takie ekscesy, szczególnie że ma strasznie pod górkę... obstawiam, że ma gdzieś tak o połowę mniejszy poziom niż pozostali bohaterowie.
Chodziło mi o pierwszą dla bohaterów.
Co do poziomu to ja stawiam, że na pewno. Tu kokszą 2 osoby a tam po 4-5
Kamiyan, już nie raz było pisane na tym forum
Ostatnio edytowany przez kantror (2019-01-25 00:38:44)
kantror, ale te słomę z butów to byś wyjął przed napisaniem posta. I wulgi raczej też powinny być otagowane.
Czy wszystko musi być wypowiedziane wprost?
Musieć nie musi, ale dobrze by było, żeby nie wyglądało na kompletny bullszit.
A tutaj brak sensu i logiki to akurat dość poważny problem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie wiem o co chodzi z tymi butami. Co do obrazka wziąłem pierwszy z brzegu, żeby nie marnować czasu na szukanie. Sam z pewnością nie raz pisałeś tą frazę. Naprawdę baja całkiem w porządku, a jak nie raz tutaj się już zdażyło, czepiasz sie nie których rzeczy jakby na siłę. Po za tym nie zapominasz w końcu, że takową bajkę robią ludzie? Trzeba napisać scenariusz, walki, kwestie, wyrysować to wszystko, zmieścić się w 20 min, aby potem taki Kamiyan mógł w końcu się doczegoś doczepić <bo nie ma tam loli już>. Pomijam kwestię budżetu, możliwości czasowych do wykonania wcześniej wymienionych rzeczy??? ... Skoro taki dobry z Ciebie krytyk, to zapraszam do stworzenia swojego anime, wypuść 24 ep, wszyscy pooglądają, pośmieją się razem, w czym problem?
Skoro taki dobry z Ciebie krytyk, to zapraszam do stworzenia swojego anime, wypuść 24 ep, wszyscy pooglądają, pośmieją się razem, w czym problem?
Sam się z nim nie zgadzam co do tego cotygodniowego wypominania sceny z pierwszego odcinka, ale litości z takimi komentarzami.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Idąc twoim tokiem rozumowania, to krytycy filmowi nie mają racji bytu, jeśli sami nie zrobili filmu. Konsument kupujący laptopa nie ma prawa go krytykować, póki sam nie zrobi laptopa, itp. Naprawdę nigdy więcej takiego argumentu nie używaj.
Nie żebym się czepiał, ale jakoś takiego poruszenia nie wywołuje tego typu argument w najpopularniejszym temacie na ansi...
Co nie zmienia faktu, że w każdym przypadku jest to słaby argument zazwyczaj wywlekany, gdy nie mamy już innych argumentów...
Sam się z nim nie zgadzam co do tego cotygodniowego wypominania sceny z pierwszego odcinka
Do tej pory nie mam pojęcia gdzie ten brak sensu i logiki wg Kamiyana. Niby coś tam próbował udowadniać, ale imo nie wyszło...
Ciężko traktować czyjąś krytykę na poważnie, gdy tylko wali ogólnikami...
Niech ktoś zrobi mema w stylu „Stare chińskie przysłowie mówi: gdy Kamiyan marudzi to baja cię nie znudzi”.
Ostatnio edytowany przez ipos (2019-01-25 17:10:25)
Niech ktoś zrobi mema w stylu „Stare chińskie przysłowie mówi: gdy Kamiyan marudzi to baja cię nie znudzi”.
O kurła, to ci się udało
Mi tam sie podoba, dobrze sie oglada
ara ara...
Pytanie jest takie, czy po dzisiejszym epku zmieni się coś względem naszego protagonisty w kwestii postrzegania go przez innych?
Pytanie jest takie, czy po dzisiejszym epku zmieni się coś względem naszego protagonisty w kwestii postrzegania go przez innych?
Wątpliwe. Może co najwyżej zmieni się lekko podejście pozostały dwóch bohaterów (miecza i łuku)...
I to dopiero byłby bullshit jakby po niepełnym miesiącu odwalał takie ekscesy, szczególnie że ma strasznie pod górkę... obstawiam, że ma gdzieś tak o połowę mniejszy poziom niż pozostali bohaterowie.
Chodziło mi o pierwszą dla bohaterów.
Co do poziomu to ja stawiam, że na pewno. Tu kokszą 2 osoby a tam po 4-5
No i jest ładnie podane jaka różnica w lvl
Ciekawie brzmi to nowe drzewko...
No i jest ładnie podane jaka różnica w lvl
Ano, wczoraj zapomniałem wrzucić screena:
Ciekawie brzmi to nowe drzewko...
Jakie drzewko?
@LagoonCompany, raczej był tak zaślepiony nienawiścią, że nie zwracał większej uwagi na to.