Nie jesteś zalogowany.
A później tacy tłumacze idą w profesjonalizm na netflixie
To tak w temacie.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Ej, ziomki, czajcie temat – ANSI zmienia świat na lepsze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
RODO kuchwa...
Widzisz doprowadziłeś do poprawy napisów. Możesz być z siebie dumny!
To jest właśnie ta przepaść w jakości tłumaczenia pomiędzy A-O a wbijam
Co jest z tym ansionem? Najwięcej wejść od roku albo i dwóch.
Tymczasem siundeny na sporym minusie.
Chyba jednak ludzie nie chcą tak bardzo tych google translatorów oglądać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Shindeny zablokowali IP DE xD..
ファンのファンのために
Ja oglądałam tylko dlatego te online, bo nie umiałam ściągać odcinków potrzebne do tych napisów. ale dopiero dzisiaj nauczyłam się. Po tylu latach dopiero dzisiaj. A strony z anime online tylko grozić potrafią i wszystkich złodziejami nazywają. A sami nie są lapsi. np. Animezone i Shinden to złodzieje, a tym bardziej anime-odcinki.pl . Też nie są lepsi. Piszą że mają licencję z Japonii, a raczej w to nie uwierzę, żeby Japończycy wiedzieli co to anime-odcinki.pl . Co o tym sądzicie?
p.s.: nie wiem kto, ale ktoś założył stronę na facebooku o nazwie "anti-anime-odcinki.pl". ktoś się bardzo wkurzył.
https://www.facebook.com/Anti-Anime-Odc … _todo_tour
Ostatnio edytowany przez kaedo.milichiko (2019-03-10 04:42:59)
Chyba w tym wątku już się to nawet przewinęło.
A-O miało i w sumie nadal ma ból dupy o to, że inne onlajny im podkradają odcinki(chociaż oni robią to samo) więc żeby jakoś innych nastraszyć, to zaczęli ich spamować, że niby oni mają pozwolenie od strony japońskiej, co jest oczywistym kłamstwem i w sumie dosyć żałosnym ruchem z ich strony
Ostatnio edytowany przez Skuty (2019-03-10 11:59:17)
Tak z innej beczki, nikt chyba tego tu nie poruszał, ale albo kreskoweczki szlag trafił, albo mnie się tylko wydaje:
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ojoj, jak dużo smutnych buziek.
Swoją drogą, musieli być skończonymi idiotami, skoro nie robili kopii zapasowej tak dużego portalu... przynajmniej raz w miesiącu...
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2019-03-11 02:29:24)
Moja lista anime: klik
Wszak lepiej napisać "zajumali nam bazę danych, sorki" niż "zwijamy się, bo dobierają się nam do du** z powodu naszej nielegalnej działalności".
W sumie nie trudno się domyśleć czemu zamknęli stronę
O NIE!!! Powiedział pewnie nikt.
Kamiyan3991 napisał:Ojoj, jak dużo smutnych buziek.
Swoją drogą, musieli być skończonymi idiotami, skoro nie robili kopii zapasowej tak dużego portalu... przynajmniej raz w miesiącu...
Skończeni idioci to za mało powiedziane. Na portal, który dodaje nową zawartość codziennie kopię zapasową robi się minimum 1 raz dziennie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Albo się nie przyznali, że ich prawnie coś dopadło, i zaczną od nowa. Jak kiedyś kinomaniak?
Myślałem, że Gejmdor się chociaż mnie po znajomości spyta, czy może Fruitka. A tu nic.
Zero emocji. Zero sentymentu. Zero uprzejmości. Zabrane bez pardon.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000