Nie jesteś zalogowany.
Setting dość podobny do Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai, którego anime będzie w następnym sezonie.
Jednak tutaj mamy w pakiecie pięcioraczki... fajnie, że nie zaspoilerowali głosem (tylko dali tekst), która dziewczyna wygra, ale przecież to i tak jest oczywiste - od zawsze wiadomo, że ta pierwsza wygrywa .
Jednak tutaj mamy w pakiecie pięcioraczki... fajnie, że nie zaspoilerowali głosem (tylko dali tekst), która dziewczyna wygra, ale przecież to i tak jest oczywiste - od zawsze wiadomo, że ta pierwsza wygrywa .
I nie trafiłeś. Ekipa od animca po prostu trolluje.
Samą bajkę mogę polecić wszystkim bez wyjątku. To pocieszny harem, gdzie żadna dziewczyna nie irytuje.
W dodatku CR postarało się przy napisach i można mieć bekę tylko z nich.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Z tego co wiem, to manga się jeszcze nie skończyła. A danie tam głosu, jednoznacznie by wyjawiło, która z sióstr wygra - a były takie przypadki w innych adaptacjach.
Jednak zasada, że pierwsza dziewczyna zawsze wygrywa jest zbyt mocna w japońskich haremach - więc praktycznie można ją traktować jako pewnik .
Drugi odcinek perfekcyjny.
Jak dla mnie baja sezonu.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Poprzedni odcinek był skupiony na Miku, a teraz czas na Nino.
Taka mała wtopa w animacji:
Na początku myślałem, że chodzi o zmieniającą się długość włosów.
Ten odcinek nie podobał mi się tak bardzo jak poprzedni, ale też spoko.
Widać po prostu, że Miku jest lepszą dziewczynką.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Swoją drogą, bo wcześniej tego nie zauważyłem, ale każda siostra ma w swoim imieniu kolejną liczbę:
Ichika (一花), Nino (二乃), Miku (三玖), Yotsuba (四葉) i Itsuki (五月).
Taka mała ciekawostka...
Swoją drogą, bo wcześniej tego nie zauważyłem, ale każda siostra ma w swoim imieniu kolejną liczbę:
Ichika (一花), Nino (二乃), Miku (三玖), Yotsuba (四葉) i Itsuki (五月).
Taka mała ciekawostka...
W openingu też są tak wymieniane, tzn. w tekście.
Ot, takie pozdro dla kumatych.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Auć, trochę się to popsuło. Ostatniego odcinka jeszcze nie widziałem, ale ta zmiana w charakterze Nino w 7 odcinku nie ma najmniejszego sensu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-03-01 12:31:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zmiana? Przecież od początku było widać że to tsundere .
Nice meme.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No kto by się spodziewał takiego poltwista...
Swoją drogą, to czy gdzieś została oficjalnie poruszona sprawa koloru włosów dziewczyn?
Swoją drogą, to czy gdzieś została oficjalnie poruszona sprawa koloru włosów dziewczyn?
Też się zastanawiałem. Zgaduję, że:
- opcja 1: przefarbowały się, kiedy podrosły - w ramach buntu, "chce być inna niż moje siostry" lub po prostu miały dość bycia mylonymi z innymi siostrami.
- opcja 2: kolory ich włosów nie są aż tak wyraziste, lecz bardziej stonowane i podobne do siebie, a to co widzimy to zabieg "pod widza", żeby było łatwiej je odróżniać. To by wyjaśniało dlatego MC i reszta mylą dziewczyny po zmianie fryzury.
:V w 9 ep trochę się pozmieniało względem mangi, powiedziałbym że na gorsze imo