Nie jesteś zalogowany.
Oni nie wydawali samych napisów, tylko właśnie w takiej formie.
Zapytalem ich bezposrednio, wiec ten hardek to jedyna wersja jaka sie ostala w internetach.
ara ara...
Wydaje mi się, że ta seria była też na jakichś standardowych onlajnach, może tam będzie lepsza jakość. Ewentualnie na ANSI były napisy do całości, które później skasowano.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2019-01-13 15:45:52)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Może ktoś poseedować?:
Ebiten Specials
Gekigangar 3Albo ma jakieś inne źródło.
Gekiganger 3 OVA.
Ebiten - może tutaj, klik.
Wydaje mi się, że ta seria była też na jakichś standardowych onlajnach, może tam będzie lepsza jakość. Ewentualnie na ANSI były napisy do całości, które później skasowano.
Ta ale wiekszosc bazuje na skrypcie z bakuman.pl a jakosc jego tlumaczenia jest sporo zdan jest w jezyku polskawym , dalem rade 2 epki ogladnac i zaczolem szukac alternatywy. Hardek przynajmniej jest w jezyku polskim, ale kodowanie kuleje momentami ostro. Tak sie zastanawiam nad konwersja z hardka do napisow, same dialogi ladnie ida subripem i mam skrypt angielski z blu-ray ripa z odpowiednim ts-em. Jednak sporo w bajce tlumaczen jakis papierow, sms, znakow itp. ktore trzeba recznie przepisac, wiec ogolnie to raczej mi sie nie bedzie chcialo bo leniwy jestem i tyle
ara ara...
Wie ktoś gdzie zajdę obydwa sezonyTetsuwan Birdy Decode DVD? Poza torentami.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2019-01-29 00:06:03)
Wie ktoś gdzie zajdę
Pewnie gdzieś daleko .
A jak mam to niby pobrać, gdy nigdy nie kożystałem z IRC.
Ewentualnie jak określić jakie to wydanie tv czy dvd
https://nyaa.si/view/310694
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2019-01-29 07:42:49)
aniDB twym przewodnikiem.
Ostatnio edytowany przez Lamarus (2019-01-29 09:44:20)
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Wie ktoś gdzie zajdę obydwa sezonyTetsuwan Birdy Decode DVD? Poza torentami.
MEGA i GD
jedyneczka / dwójeczka
Przy drugim jest napisane, że to DVD, przy pierwszym nie wiadomo (na aniDB nie ma tego wydania podpiętego dla S01).
Ma ktoś może odcinki "Mayoiga" od grupy [Hyouryuusha]?
Dalej działa ten link https://anidex.info/?q=%5BHyouryuusha%5D+Mayoiga
Co cię skłoniło do oglądania anime, które ma 5,6 na MAL i jest uważany za największy syf tamtego sezonu obok Big Order?
Dla mnie ten tytuł przypomina to, czym jest The Room - niezamierzoną parodią. A wielu nieświadomych ludzi to łyka, bo marketing zrobił swoje.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2019-02-16 12:41:37)
Ma ktoś Lucky Stara od Exiled-Destiny? Chodzi o odcinki:
[Exiled-Destiny]_Lucky_StarEp21(D2238181)
[Exiled-Destiny]_Lucky_StarEp22(832A607E)
[Exiled-Destiny]_Lucky_StarEp23(AE06ABFB)
[Exiled-Destiny]_Lucky_StarEp24(2A8D2922)
Cześć.
Ma ktoś namiary na Gundam SEED Special Edition i Gundam SEED Destiny Special Edition? Chodzi o te filmy streszczające. Na nyaa torki zdechłe.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
witam mam pytanie gdzie moge znalesc all odcinki Mirai Nikki po polsku w bluray wersja bez cenzury z gory dzieki
witam mam pytanie gdzie moge znalesc all odcinki Mirai Nikki po polsku w bluray wersja bez cenzury z gory dzieki
Pisz do tego gościa.
http://animesub.info/osoba.php?id=36956