Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Przekazałem ten poradnik nowicjuszowi czytając go sobie. Zaciekawiła mnie rzecz, z której nigdy nie korzystałem, mianowicie RSS. Jako że link w pierwszym poście nie działa nie wiem jak go ustawić (dokładnie według przykładu chciałbym pobierać z automatu nowe odcinki z Horriblesubs). Mogę prosić o pomoc w tej kwestii?
nie działa bo jest inny adres strony teraz jest nyaa.si
Przekazałem ten poradnik nowicjuszowi czytając go sobie. Zaciekawiła mnie rzecz, z której nigdy nie korzystałem, mianowicie RSS. Jako że link w pierwszym poście nie działa nie wiem jak go ustawić (dokładnie według przykładu chciałbym pobierać z automatu nowe odcinki z Horriblesubs). Mogę prosić o pomoc w tej kwestii?
Link nie działa, bo teraz jest domena .si zamiast .se
I to w zasadzie jedyne co tam się zmienia.
Poradnik jest dobrze napisany. A gdyby admin zaktualizował w nim linki to chyba nikt by się nie obraził?
Poradnik jest dobrze napisany. A gdyby admin zaktualizował w nim linki to chyba nikt by się nie obraził?
Nie jest nawet średni. Za dużo treści. Mnie to by się nawet nie chciało tego przejrzeć.
Takie poradniki to można robić w 5-6 krótkich punktach i po sprawie. I tak lekko 95% używa tylko Nyaa i torrenta lub DDL.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ok, dostałem poradnik na PW, jednakże jest on instruowany na innym kliencie torrenta, niż używam ja, więc poradzę się tutaj
Ok, dostałem poradnik na PW, jednakże jest on instruowany na innym kliencie torrenta, niż używam ja, więc poradzę się tutaj
Pokaż spoiler
Tak to u mnie wygląda teraz. Czy mogę i ewentualnie jak to zrobić, by pobierało mi najnowszy odcinek tylko wybranej serii?
to zależy jak skonfigurujesz wyszukiwanie. Ja do każdej serii mam osobna zakładkę.
Ewentualnie jest jeszcze w zakładce opcje Czytnik RSS, gdzie można sobie ustawiac filtry, ale nigdy sie w to nie bawiłem.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-02-18 18:53:45)
Ja mam ustawione o tak:
Ja mam ustawione o tak:
Pokaż spoiler
Tu już widzę pełna profeska. Chętnie bym coś takiego u siebie ogarnął, jednak na tę chwilę idę lulać. Obczaję jutro około 14-stej temacik.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9