Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Max-kun
Korekta i piosenki: Askara
Typesetting: Max-kun
Synchronizacja: [HorribleSubs]
Opis:
Historia podąża losami siedmiu zupełnie obcych sobie chłopaków, których łączy jeden wspólny cel - zostanie "idolem", a na szansa na spełnienie ich marzeń jest tuż na wyciągnięcie ręki... Zostają zwerbowani przez mało znaną agencję rozrywkową i tworzą wspólnie zespół o nazwie "IDOLiSH7". Jakie sekrety skrywa każdy z nich oraz co czeka ich, kiedy zderzą się z ciężkim światem show biznesu...
Napisy:
Odcinek 01-02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Odcinek 07
Odcinek 08
Odcinek 09
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Odcinek 16
Odcinek 17
DDL:
Tłumaczenie: Max-kun
Korekta: Askara
Typesetting: Max-kun
Synchronizacja: [Multiple subs]
Opis:
Krótkie historie poboczne, które mają miejsce przed, w trakcie, jak i po zakończeniu TV serii.
Napisy:
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Odcinek 07
Odcinek 08
DDL:
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-06-03 19:50:50)
Pierwszy-drugi odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Trzeci odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Czwarty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Jedenasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Dwunasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Trzynasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Czternasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Z powodu praw autorskich wszystkie linki ddl zostały usunięte. Jeśli chcesz otrzymać linki wyślij prywatną wiadomość.
Piętnasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Szesnasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
Siedemnasty odcinek IDOLiSH7 już na ansi.
I tym samym koniec głównej historii. Odcinki specjalne wkrótce. Miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-04-18 20:42:17)
Skąd mam wsiąść same odcinki, bo torrenty wygasły i nie można już ściągać, więc skąd mam wsiąść odcinki? Pomoże mi ktoś? Bo chciała bym obejrzeć to anime z waszymi napisami. Najlepiej tłumaczycie anime. Pomoże mi ktoś?
Skąd mam wsiąść same odcinki, bo torrenty wygasły i nie można już ściągać, więc skąd mam wsiąść odcinki? Pomoże mi ktoś? Bo chciała bym obejrzeć to anime z waszymi napisami. Najlepiej tłumaczycie anime. Pomoże mi ktoś?
W pierwszym poście masz linki do odcinków na mega...
kaedo.milichiko napisał:Skąd mam wsiąść same odcinki, bo torrenty wygasły i nie można już ściągać, więc skąd mam wsiąść odcinki? Pomoże mi ktoś? Bo chciała bym obejrzeć to anime z waszymi napisami. Najlepiej tłumaczycie anime. Pomoże mi ktoś?
W pierwszym poście masz linki do odcinków na mega...
Wielkie Dzięki! Szukałam i szukałam i szukałam i nic z tego nie wyszło. Dzięki Wielkie. Już myślałam, że będę musiała oglądać z napisami z gorszym tłumaczem z chomikuj. Dziękuję Wielkie!
Piąty odcinek IDOLiSH7 Vibrato już na ansi.
Szósty odcinek IDOLiSH7 Vibrato już na ansi.
Siódmy odcinek IDOLiSH7 Vibrato już na ansi.
Ośmy odcinek IDOLiSH7 Vibrato już na ansi.
Ostatnie cztery odcinki, tym samym kolejny projekt uważam za zakończony. Chciałbym jak zwykle podziękować swojej nazistowskiej siostrze „Askarze", za nieocenioną pomoc przy korekcie oraz tłumaczeniu piosenek, a także wszystkim widzom, którzy razem z nami śledzili losy idoli.
Zassane, posegregowane i zaraz siadam do oglądania. Oczywiście, możecie liczyć na moje wypisywanie błędów jak jakieś wyniucham; zbyt głęboko siedzę w Ainanie by wam przepuścić
Ostatnio edytowany przez Fin04 (2019-06-23 16:00:14)