Nie jesteś zalogowany.
O takie Momokuri lub anne happy bym obejrzał szkoda, że mało głosów mają
Odcinek 7. Pastel Memories wydany.
Odcinek 1. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany. Bo chyba nikt nie myślał, że wydam Erosomana.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2019-02-20 15:33:03)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 2. i 3. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2019-02-20 15:32:59)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 7. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Odcinek 7. Doukyonin Wa Hiza wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 7. Yakusoku no Neverland wydany.
Odcinek 4. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
ANSI nie działało u mnie wieczorem, więc post sprzed 8 godzin.
Boogiepop w korekcie.
Odcinek 5. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
W niedzielę maraton Boogiepopa, więc będą lekkie obsuwy z kolejnymi odcinkami Shoujo Shuumatsu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 6. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
Odcinek 7. Endro wydany.
Odcinek 9. Boogiepop wa Warawanai (2019) wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 7. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
Odcinek 8. Ueno-san Wa Bukiyou wydany.
110 subów przetłumaczonych w tym roku (wliczając speciale Tanaki i 8 jeszcze niewydanych), norma wyrobiona, widzimy się w styczniu.
A tak na serio: z excela wychodzi, że mam 66 serii do przetłumaczenia (po przeliczeniu na jedno-sezonowe).
I kilka ogłoszeń na temat reszty sezonu:
Mam jeszcze do przetłumaczenia wczorajszy maraton Boogiepopa, więc kolejne odcinki Shoujo Shuumatsu pojawią się kolejno we wtorek, czwartek, sobotę (niedzielę), poniedziałek i wtorek.
Po zakończeniu tej serii podam konkretne tytuły z sezonu wiosennego, które wezmę na warsztat.
Poprawki do Amanchu Advance, Mitsuboshi Colors, Ryuuou no Oshigoto, Shoujo Shuumatsu i trzech pozostałych serii, które jeszcze przetłumaczę, pojawią się wiosną w tej samej kolejności (Amanchu może się przesunąć).
Uma Musume opóźniam, bo może w końcu pojawią się tłumaczenia speciali, ale będzie w tym sezonie, dwóch pozostałych tytułów jeszcze nie znam.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za twoją ciężką prace, która umożliwia obejrzenie wielu serii i podziwiam wytrwałość
Ciężki dzień, więc wydanie krótszej bajki.
Odcinek 8. Pastel Memories wydany.
Odcinek 8. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
Odcinek 10. Boogiepopa przetłumaczony, jutro wyślę do korekty.
Miało być inaczej, ale tak się kończą niespodziewane okoliczności w moim wydaniu. Boogiepop teraz pewnie będzie miał sporą obsuwę.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 8. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Odcinek 8. Doukyonin Wa Hiza wydany.
Z ogłoszeń:
Pozostałe serie na ten sezon wybrane (kolejna pojawi się w całości w następną niedzielę). "Projekty" z ankiety pewnie się kiedyś pojawią, ale nie w najbliższym czasie.
Serie na przyszły sezon skompletowane (zgodnie z zapowiedzią z grudnia) - konkrety ujawnię przy okazji zakończenia Shoujo Shuumatsu.
Mam już wybrane serie do projektu rocznicowego, więc można powiedzieć, że "przygotowania ruszyły pełną parą".
Potrzebny mi ktoś do zrobienia timingu do S-cry-Ed.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 8. Yakusoku no Neverland wydany.
Boogiepop 10. i 11. poszedł do korekty.
Dziś bez obrazka.
Shoujo Shuumatsu powróci jutro lub w niedzielę.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 8. Endro wydany.
Tłumaczenie Boogiepopa nadrobione.
Ma ktoś namiary na speciale Shoujo Shuumatsu z angielskimi napisami?
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ma ktoś namiary na speciale Shoujo Shuumatsu z angielskimi napisami?
O to chodzi, klik?
Demonis Angel napisał:Ma ktoś namiary na speciale Shoujo Shuumatsu z angielskimi napisami?
O to chodzi, klik?
Dokładnie o to.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. Ueno-san Wa Bukiyou wydany.
Odcinek 11. i 12. Shoujo Shuumatsu Ryukou wydany. Seria zakończona, pozostały speciale.
W środę odbieram nowy komputer, więc mogą być lekkie obsuwy z odcinkami.
I zgodnie z zapowiedzią z 1. stycznia, równie obfity sezon wiosenny:
Tym razem nie będę wydawał dwóch odcinków dziennie, w planach mam tylko 3 starsze serie, w tym jeden dubel, bo taki kaprys, ale o tym bliżej kwietnia.
Z góry stwierdzam też, że jest to ostatni sezon, w którym biorę aż tyle nowości, przynajmniej do końca projektu rocznicowego.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
OOO na ciebie zawsze można liczyć z sezonem będzie co oglądać, oczywiście wszystko
Najwięcej roboty pewnie będziesz miał z Joshikausei