Nie jesteś zalogowany.
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Shoujo Shuumatsu Jugyou
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 2. i 3. wydane.
Przedstawienie szarego świata niewinnymi oczami dzieci wypada genialnie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek. "Filozofia małych dziewczynek".
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Siódmy odcinek. Kolejny we wtorek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ósmy odcinek. Kolejny w sobotę.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dziewiąty odcinek. Mocno filozoficzno-depresyjny odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dziesiąty odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dwa ostatnie odcinki wydane, seria zakończona. Speciale w przyszłym tygodniu. Potrzebuję więcej takich serii.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki.
Dzięki za napisy
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Miło, że przydały się tylu osobom. Jak macie podobne serie, to chętnie przygarnę, bo tłumaczyło się i oglądało naprawdę przyjemnie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Miło, że przydały się tylu osobom. Jak macie podobne serie, to chętnie przygarnę, bo tłumaczyło się i oglądało naprawdę przyjemnie.
Mnie trochę tę serię przypomina inna pozycja, która przeszła (przynajmniej u nas) bez echa, a szkoda, bo była naprawdę udana i nietypowa. Mowa tutaj o serii o... skrzatach, czyli Hakumei to Mikochi. Polecam sobie zobaczyć
Oglądałem to niestety jak wychodziło, ale chętnie poczekam na speciale w twoim wykonaniu.
Swoją drogą zacna seria.
Moja lista anime: klik
Demonis Angel napisał:Miło, że przydały się tylu osobom. Jak macie podobne serie, to chętnie przygarnę, bo tłumaczyło się i oglądało naprawdę przyjemnie.
Mnie trochę tę serię przypomina inna pozycja, która przeszła (przynajmniej u nas) bez echa, a szkoda, bo była naprawdę udana i nietypowa. Mowa tutaj o serii o... skrzatach, czyli Hakumei to Mikochi. Polecam sobie zobaczyć
Zabierałem się za oglądanie tego, ale greenfox zabrał się za tłumaczenie i uznałem, że poczekam.
Jak widzę, to większość ciekawych produkcji, które są choć trochę unikalne, przechodzi bez echa: Houseki no Kuni, Sora Yori no Basho, Shoujo Shuumatsu, Hakumei no Mikochi, pewnie znajdzie się tego więcej.
Jak trafisz na kolejną taką serię, to wyślij mi wiadomość, od razu się zabiorę.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Shoujo Shuumatsu Jugyou wydane.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.