Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 9. Pastel Memories wydany.
Najwięcej roboty pewnie będziesz miał z Joshikausei
Właśnie dlatego się za to zabieram, bo mają 6 projektów szukałbym ostatniego do kompletu.
OOO na ciebie zawsze można liczyć z sezonem będzie co oglądać, oczywiście wszystko
Ostatni taki sezon, później góra dwie/trzy serie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kurde trochę szkoda, ale i tak świetna robota, tyle serii które nigdzie indziej nie dostałyby subków można było obejrzeć. Tak jak piszesz 2-3 serie to mam taką cichą nadzieje, że będą to serie, których nikt nie tłumaczy, a ty będziesz tym jedynym na którego można liczyć
Kurde trochę szkoda, ale i tak świetna robota, tyle serii które nigdzie indziej nie dostałyby subków można było obejrzeć. Tak jak piszesz 2-3 serie to mam taką cichą nadzieje, że będą to serie, których nikt nie tłumaczy, a ty będziesz tym jedynym na którego można liczyć
Dubla prawdopodobnie zrobię przy Vinland Saga, ale to raczej tyle.
Głównie będę wydawał serie podobne do tych, które udostępniałem jedynie prywatnie: idolki i komedie podobne do Dropkicka i Endro, czyli serie, które raczej nie mają dużego wzięcia. Czasami jakiś romans, jeśli nie będzie miał napisów.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nakamuraa napisał:Kurde trochę szkoda, ale i tak świetna robota, tyle serii które nigdzie indziej nie dostałyby subków można było obejrzeć. Tak jak piszesz 2-3 serie to mam taką cichą nadzieje, że będą to serie, których nikt nie tłumaczy, a ty będziesz tym jedynym na którego można liczyć
Głównie będę wydawał serie podobne do tych, które udostępniałem jedynie prywatnie: idolki i komedie podobne do Dropkicka i Endro, czyli serie, które raczej nie mają dużego wzięcia. Czasami jakiś romans, jeśli nie będzie miał napisów.
Idolki, komedie, dziewczynki trafiasz tak w moje gusta, że lepiej być nie może
Nie prawdopodobnie, tylko na pewno.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinki 10-13 Boogiepop wa Warawanai (2019) wydane.
Dziś bez obrazka.
Nowy komputer już odebrany, więc jutro powinny się pojawić normalnie odcinki.
Demonis Angel napisał:Dubla prawdopodobnie zrobię przy Vinland Saga, ale to raczej tyle.
https://media1.tenor.com/images/18abc79 … d=12138247
Nie tylko my dwaj będziemy to tłumaczyć, więc wiesz... Dororo 2.0.
Oddzielną sprawą jest to, czy przeżyję kolejny sezon.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 10-13 Boogiepop wa Warawanai (2019) wydane.
Dziś bez obrazka.
Nowy komputer już odebrany, więc jutro powinny się pojawić normalnie odcinki.
Kamiyan3991 napisał:Demonis Angel napisał:Dubla prawdopodobnie zrobię przy Vinland Saga, ale to raczej tyle.
https://media1.tenor.com/images/18abc79 … d=12138247Nie tylko my dwaj będziemy to tłumaczyć, więc wiesz... Dororo 2.0.
Oddzielną sprawą jest to, czy przeżyję kolejny sezon.
Zacząć każdy potrafi, ale skończyć. Przy Dororo połowa tłumaczy już chyba odpadła. (Szczerze mówiąc, to sam też miałem plany, ale ostatecznie skończyłem na wersji z 1969.) Pupe robiło więcej ludzi. I chyba wszyscy skończyli.
Odcinek 9. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Odcinek 9. Doukyonin Wa Hiza wydany.
Przynajmniej z tłumaczeniem się wyrobiłem.
Zacząć każdy potrafi, ale skończyć. Przy Dororo połowa tłumaczy już chyba odpadła. (Szczerze mówiąc, to sam też miałem plany, ale ostatecznie skończyłem na wersji z 1969.) Pupe robiło więcej ludzi. I chyba wszyscy skończyli.
I właśnie dlatego ludzie biorą napisy od bardziej doświadczonych tłumaczy, bo zwyczajnie wiadomo czego się spodziewać.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. Yakusoku no Neverland wydany.
Był fajny screen, ale jeszcze nie ogarnąłem nowego kompa do końca, więc musi być bez.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
I projekt zastępczy za pełnoprawną serię wylądował na forum.
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan.
Zmiana sprzętu źle wpływa na moją organizację pracy.
W poniedziałek ruszam z Uma Musume.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. Endro wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Ueno-san Wa Bukiyou wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pastel Memories nie było z czego tłumaczyć więc będzie kiedyś.
Odcinek 1. i 2. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Pastel Memories wydany.
Odcinek 3. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Odcinek 10. Doukyonin Wa Hiza wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Yakusoku no Neverland wydany.
Odcinek 4. Uma Musume Pretty Derby wydany.
Odcinek 14. i 15. Boogiepop wa Warawanai (2019) wydany.
Zmiana komputera narobiła mi trochę zamieszania, ale postaram się w najbliższym czasie wydać kolejną paczkę Slayers Next i Speciale Shoujo Shuumatsu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 5. Uma Musume Pretty Derby wydany.
Boogiepop w korekcie.
Nie było fajnego obrazka.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Endro wydany.
Uma Musume wrzucę rano lub od razu dwa odcinki na wieczór.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 6. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 16. Boogiepop wa Warawanai (2019) wydany.
Odcinek 11. Ueno-san Wa Bukiyou wydany.
Odcinek 7. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.