Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
To się zrobiło tak słabe, że się zastanawiam dlaczego to dalej oglądam...
Z tego samego powodu, co ja.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ani mangi, ani spoilerów nie czytałem, więc nie wiem na co czekamy...
Ale w sumie oglądam to tylko dla Rui i dobrego openingu, którego ani razu nie skipnąłem (tak jak w Boogiepop).
Tylko 12 odcinków na 221 rozdziałów mangi? Słabiutko. Jak obejrzę animca, wezmę się za czytanie mangi.
Ostatnio edytowany przez martinru (2019-03-10 22:44:18)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Bez przesady, do aktualnego rozdziału raczej nie dolecą...
Ale w sumie oglądam to tylko (...) dobrego openingu, którego ani razu nie skipnąłem...
Minami - Kawaki wo Ameku (Official Music Video) 美波「カワキヲアメ
Też ani razu nie opuściłem openingu .
Przyjemnego słuchania!
Aihara Mei is not human.
Kawałek przegenialny, odkąd pojawiła się pełna wersja słucham na okrągło
Mam jedynie nadzieję, że jakoś sensownie to zakończą w tych 12ep. Ciężko oczekiwać kolejnego sezonu, tak mało serii doczekuje tego zaszczytu, takie są realia... Przyjemnie mi się to ogląda, choć wiele elementów mi się nie podoba i jednak w sercu czuję jakieś rozczarowanie ogólną jakością. Kibicuję Rui, zobaczymy ile z tego wyjdzie w praniu I dobrze, że te dwie dodatkowe laski praktycznie upchnięto już w kąt, tylko żal, że zabrały tyle czasu antenowego, tak jak ten durny nauczyciel, durny barman itd... Postaci drugiego planu są mega odpychające.
Ja jednak jestem za panią profesor . Wnerwia mnie ta ciągła kwaśna mina Rui . Pedałów nie trawię, ale tu barman jest całkiem sensowny i potrafi doradzić, i gada dość sensownie. Nie twierdzę, że mają dociągnąć anime do 221 rozdziału mangi, ale skoro mają tyle materiału, mogli chociaż bardziej rozbudować postacie i relacje między nimi i zrobić przynajmniej te 20 parę epków. No cóż, 17 tomów mangi czeka na przeczytanie .
Mimo wszystko endingu do Asobi Asobase nic nie przebije .
Ostatnio edytowany przez martinru (2019-03-12 21:00:22)
Aihara Mei is not human.
10
Ta drama, te emocje... i to wszystko w jednym odcinku...
nawet pojawiły się wszystkie postacie drugoplanowe...
No to zostały jeszcze 2 odcinki... swoją drogą, to te anime ma dość dziwny sposób dystrybucji - BD będą dołączane do specjalnych wydań 22-25 tomu mangi (po 3 odcinki w każdym tomie).
Pojawiły się screeny z pierwszego BD, gdzie również znajduje się bonusowe wideo pokazujące pierwszy raz Natsuo i Rui...
(link +18)
Pojawiły się screeny z pierwszego BD, gdzie również znajduje się bonusowe wideo pokazujące pierwszy raz Natsuo i Rui...
(link +18)
Noice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11
Ach te dialogi...
Twórcy przed ostatnim odcinkiem przygotowali PV streszczające cała serię do tej pory .
dzis wyszedl 1 odcinek bez cenzury Natsuo i Rui +18 https://nyaa.si/view/1130584 zapraszam do pobierania
och... czyli do mangi nawet nie dołączyli BD, tylko dali kod do serwisu streamingowego ...
Buuuuuuu... Jak oni z tak zarąbistej mangi mogli zrobić 12 - odcinkowego gniota?! (Nie wspominając o wszędobylskich niemalże cyckach ) Właśnie połykam 4. tom mangi. W sumie anime takie złe jak na romansidło nie było, ale sztywne i bez polotu. A przy mandze to miejscami mi łzy że śmiechu lecą i nie mogę się skupić na czytaniu. Polecam . Hina-sensei jest w mandze dużo słodsza niż w anime.
Ostatnio edytowany przez martinru (2019-05-21 03:26:10)
Aihara Mei is not human.
Łykam właśnie 10. tom. Manga wymiata. Nawet Rui jest w mandze dużo sympatyczniejsza niż w anime, gdzie ciągle chodziła z kwaśną miną i działała mi na nerwy, a w komiksie ją lubię. No ale rozdział, gdzie czterech kolesi deliberuje nad leżącym na podłodze stanikiem, bije jak na razie wszystko inne na głowę . I starają się rozkminić, do której z dziewczyn z klubu należy. Co nie znaczy, że manga nie porusza i poważnych tematów, bo też takie są. Dodam jeszcze, że anime kończy się w połowie 8. tomu, a potem robi się naprawdę jeszcze ciekawiej .
Aihara Mei is not human.
Strony Poprzednia 1 2