Nie jesteś zalogowany.
siema mam pytanie gdzie moge znalesc napisy do anmie eromanga sensei bo chce zrobic je do wersji bd oraz ova
Tylko onliny zrobiły do tego pełne tłumaczenie.
wiem ale nie mam wersji bluray a ja zbieram je.
poszukuje polskie napisy do anime Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja Nai jak ktos mam niech da info gdzie lub gdzie jest online lb do pobrania wersja unc tv z polskimi napisami
Przygarnę jakiś ddl/torrent z [ACX] Juushin Enbu: Hero Tales [Dual Audio]
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-03-29 22:19:18)
Na FB ktoś poszukuje ciekawego tytułu:
Szukam pewnej dramy
Oglądałam ją kilka lat temu, było o szkole gdzie najważniejsza jest matematyka, każdy konflikt polegał na udowodnieniu kto jest lepszym matematykiem
Z tego co pamiętam była to żeńska szkoła, do której trafił chłopak, który w sumie nie jest zafascynowany matma
W pierwszym odcinku była scena gdzie jedna dziewczyna oskarżyła chłopaka o to, że patrzy jej się na majtki kiedy ona stała na szczycie schodów, a on na samym dole, rozwiązali to za pomocą oczywiście matematyki, czyli brali pod uwagę wzrost bohaterów, kąt patrzenia, wysokość schodów itd
Kojarzy ktoś tytuł?
Poszukuję jakiejś wersji BD Wolf's Rain (synchro do wydania też bym przytuliła).
Poszło pw.
Przyłączyłbym się do prośby.
Ja również
Poszło.
To i ja z ciekawości jeśli można.
Jak wyżej. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Też bym nie odmówił.
Aleście się rzucili. Powysyłałem. Zatem lepiej nie będę się odzywał, że mam na dysku np. coś takiego:
Zatem lepiej nie będę się odzywał, że mam na dysku np. coś takiego
Poproszę.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Zatem lepiej nie będę się odzywał, że mam na dysku np. coś takiego:
Oooo to bym przytulił też, starsze serie mają ten klimat.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2019-03-30 22:45:55)
Wysłałem. Od razu powiem, że ja synchra nie robiłem, dostałem i przekazuję dalej. Zapodziałem gdzieś napisy do 21 odcinka... Mam gdzieś jeszcze do Kawalera Miecza zripowane z oficjalnego dvd, ale też nie mogę znaleźć. Ogólnie trochę tych napisów na dysku mam, ale trzeba je uporządkować.
Jak jeszcze można to też poproszę o Akagi i Wolf's Rain.
Wysłałem. Swoją drogą obczajcie sobie, jak fajnie wygląda Akagi na dvd.
http://compare.bakashots.me/compare.php … imageNum=1