Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 8. Uma Musume Pretty Derby wydany.
Odcinek 11. Pastel Memories wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. i 10. Uma Musume Pretty Derby wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Odcinek 11. Doukyonin Wa Hiza wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Yakusoku no Neverland wydany.
Odcinek 11. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Endro wydany.
Odcinek 13. Uma Musume Pretty Derby wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
W końcu coś skończyłem.
Shoujo Shuumatsu Jugyou wydane.
Odcinek 12. Ueno-san Wa Bukiyou wydany.
Odcinek 17. Boogiepop wa Warawanai (2019) wydany.
Powoli nadrabiam zaległości wydawnicze.
Jeszcze jedna seria i koniec sezonu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
dosyć dużo tego tłumaczysz, czy w związku z tym nie rozważałeś zarejestrowania swoich tłumaczeń na anidb.net?
ułatwiłoby to wyszukiwanie i katalogowanie Twoich produkcji ludziom, którzy je oglądają
dosyć dużo tego tłumaczysz, czy w związku z tym nie rozważałeś zarejestrowania swoich tłumaczeń na anidb.net?
ułatwiłoby to wyszukiwanie i katalogowanie Twoich produkcji ludziom, którzy je oglądają
Mam taki plan, ale mi schodzi. Na start przyszłego sezonu uzupełnię AniDB, profil i pierwszy post (choć tu jest taki syf, że raczej napiszę go od nowa).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Pastel Memories wydany.
OVA i Speciale Asobi Asobase wydane.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Śnieg odciął mnie od neta, więc spóźnione z wczoraj.
Odcinek 1. i 2. New Game wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Odcinek 12. Doukyonin Wa Hiza wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Co to ma być na Teutatesa?
Chciałoby się rzec – jaka bajka, takie napisy.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-03-28 23:36:50)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek 12. Yakusoku no Neverland wydany.
Odcinek 3. New Game wydany.
Demonis Angel napisał:Odcinek 12. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Chciałoby się rzec – jaka bajka, takie napisy.
Nie rozumiem? Napisy się zgadzają, to obraz nie pasuje. Niby można było wstawić coś o zdrętwieniu, ale i po co.
Poziom bajki... Cóż, niby trochę nie pykło, ale najgorsze zapewne nadal przed nami.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Yakusoku no Neverland wydany.
Odcinek 3. New Game wydany.Pokaż spoiler Yuri baitKamiyan3991 napisał:Demonis Angel napisał:Odcinek 12. Tate no Yuusha no Nariagari wydany.
Chciałoby się rzec – jaka bajka, takie napisy.Nie rozumiem? Napisy się zgadzają, to obraz nie pasuje. Niby można było wstawić coś o zdrętwieniu, ale i po co.
Poziom bajki... Cóż, niby trochę nie pykło, ale najgorsze zapewne nadal przed nami.
Wrzuciłem obrazek w spoiler.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2019-03-29 00:24:37)
Demonis Angel napisał:Odcinek 12. Yakusoku no Neverland wydany.
Odcinek 3. New Game wydany.Pokaż spoiler Yuri baitKamiyan3991 napisał:Co to ma być na Teutatesa?
Chciałoby się rzec – jaka bajka, takie napisy.Nie rozumiem? Napisy się zgadzają, to obraz nie pasuje. Niby można było wstawić coś o zdrętwieniu, ale i po co.
Poziom bajki... Cóż, niby trochę nie pykło, ale najgorsze zapewne nadal przed nami.Pokaż spoilerWrzuciłem obrazek w spoiler.
Ale jesteście tam (w budynku) i przyszliście aż tutaj (na szczyt). Niby wygląda dziwnie, ale sens ma.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 4. New Game wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Endro wydany.
Odcinek 5. New Game wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 6. i 7. New Game wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 17. Boogiepop wa Warawanai (2019) wydany.
Odcinek 8. i 9. New Game wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.