Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty odcinek Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru już na ansi.
Dwudziesty pierwszy odcinek Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru już na ansi.
Czy w najbliższym czasie można liczyć na napisy do Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Kaikou? Seria bardzo przypadła mi do gustu i byłbym niezmiernie wdzięczny gdybyś wrzuciła napisy do następnych odcinków. Pozdrawiam
Czy w najbliższym czasie można liczyć na napisy do Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Kaikou? Seria bardzo przypadła mi do gustu i byłbym niezmiernie wdzięczny gdybyś wrzuciła napisy do następnych odcinków. Pozdrawiam
Tak, w ciągu najbliższych kilku dni dodam 2 nowe odcinki.
Dwudziesty trzeci odcinek Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru już na ansi.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy i zmuszona jestem pożegnać dziesięciu przyjaciół z drużyny Uniwersytetu Kansei. Pomimo całej mojej elokwencji ( ) chyba nie jestem w stanie wyrazić, jak wiele ta seria dla mnie znaczyła. Jestem ogromnie wdzięczna za to, że pojawiła się w moim życiu. Dostarczyła mi wiele emocji i bohaterów, z którymi naprawdę byłam w stanie się utożsamić. Śmiałam się razem z nimi, płakałam razem z nimi i pokochałam ich całym sercem. Żegnajcie, Aotake, będę za wami tęsknić.
Trzynasty (ostatni) odcinek Fukigen na Mononokean: Tsuzuki już na ansi.
No i koniec drugiego sezonu Mononokeanu. Po pierwszym, bardziej epizodycznym, drugi cechował się o wiele bardziej zwartą fabułą, co wyszło serii na dobre. Póki co żegnam się z Itsukim, Hanae i Puszkiem, ale liczę, że wkrótce spotkamy się w trzecim sezonie.
Pierwszy odcinek Kimetsu no Yaiba już na ansi.
No to startujemy z sezonem wiosennym. Kimetsu miałam robić solo, ale jednak wyszła z tego spontaniczna kolaboracja z moim kochanym kolegą Crimsonem Redem. Uraczymy was kolejną serią o samurajach walczących z demonami ze szczyptą dramy i całą masą efektownych (bo zanimowanych przez niezastąpione Ufotable) potyczek. Życzymy przyjemnej jazdy bez trzymanki!
Mam dobre przeczucia co do tej bajki. Grafika przepiękna, muzyka też niczego sobie. Polecam z czystym sumieniem.
Mam takie same odczucia, już nie mogę się doczekać kolejnych odcinków
Drugi odcinek Kimetsu no Yaiba już na ansi.
Wiem, tytuł odcinka mi wyszedł trochę słabo, ale przyznam bez bicia, że nie chciało mi się wymyślać nic lepszego Doszła nowa czcionka endingowa, ale osoby oglądające moje Dororo na pewno ją u siebie mają, a tym, które nie oglądają doradzam pobrać nową paczkę. I oglądać Dororo xD
Pierwszy odcinek Fairy Gone już na ansi.
Ten pierwszy odcinek zrobiłam z nudów, czekając na Dororo. Co gorsza, nie doczekałam się. Wiem od Wtasa, że odpuścił sobie tę serię, stąd póki co ją przygarniam, ale nie obiecuję, że wytrwam z nią do końca, bo jest słaba.