Nie jesteś zalogowany.
W mandze jest wątek prześladowania w szkole.
Ale jestem na razie na początku mangi, nie mam nawet kiedy przeczytać.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Tanis napisał:Zastanawia mnie siła Saitama. Czy w mandze jest wytłumaczone skąd wzięła się jego siła?
PS Oprócz jego treningu, który jest przedstawiony w anime.
Przecież w anime Saitama mówił skąd ma siłe
LagoonCompany napisał:Trochę denerwuje ta łysina, ale gość odrealniony jest.
Wiadomo jak zyskał te moc?.Pokaż spoilerbo w te pompki nie wierzę
Dobre animu, takie odświeżające...Pokaż spoiler3deep5you,
seria która parodiuje battle shoneny.
Po 3,5 roku czekania na drugi sezon... zdrada. A to pierwszy odcinek z lepszą animacją na zachętę?
Mnie się tam nawet 1 ep 2 sezonu podobał. Obawiam się tylko, że szybko może im się budżet skończyć. Biorąc pod uwagę, że w PV były tylko sceny z 1 odcinka, to niezbyt dobrze to wróży dla następnych epizodów
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2019-04-12 01:00:45)
Ekhem, a pierwowzór to dopiero szmira, jeśli chodzi o 'kreskę'
Jak dla mnie może być, czekam na kolejny ep.
Hmm nikt nie tłumaczy dwójki?
Hmm nikt nie tłumaczy dwójki?
Machnąłbym ep, ale moje tempo jest zabójcze.
ipos napisał:Hmm nikt nie tłumaczy dwójki?
Machnąłbym ep, ale moje tempo jest zabójcze.
Szybciej odświeżę mój angielski.
Idzie obejrzeć ten odcinek? Pv wyglądało tragicznie.
Idzie obejrzeć ten odcinek?
Tak.
Kolejny anime flagowiec (po Nanatsu no Taizai, Overlodzie i Mob Psycho) i znowu brak chętnych na tłumaczenie, źle się dzieje w państewku fansuberskim. A tak mnie świerzbi, by obejrzeć ten pierwszy ep, bo wręcz czuję, że wszyscy tutaj hejtują dla zasady, a anime pewnie trzyma poziom i jest o klasę lepsze od lwiej części serii, które są wypluwane sezon w sezon.
Kolejny anime flagowiec (po Nanatsu no Taizai, Overlodzie i Mob Psycho) i znowu brak chętnych na tłumaczenie, źle się dzieje w państewku fansuberskim. A tak mnie świerzbi, by obejrzeć ten pierwszy ep, bo wręcz czuję, że wszyscy tutaj hejtują dla zasady, a anime pewnie trzyma poziom i jest o klasę lepsze od lwiej części serii, które są wypluwane sezon w sezon.
W pierwszym sezonie każdy odcinek podobał mi się bardziej od pierwszego z drugiego sezonu. Dupy nie urwało.
Moja lista anime: klik
Zawsze możecie oglądać pl od kitsune-subs xD
Wydaje mi się, że mój angielski nie jest aż taki zły.
Nie ma Xama to już nikt się nie chce podjąć tłumaczenia
Ktoś już przetłumaczył.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Pv nie zachęcało, ale jest lepiej niż myślałem. Trochę kolorystyka mi w tym sezonie nie odpowiada, szczególnie na Genosie to widać.
Mnie bardziej zastanawia ile oni chcą upchnąć w tych 12 odcinkach, bo jakby nie było pierwszy odcinek zekranizował cały 8 tom - w zasadzie to 2/3 tomu, bo były tam jeszcze 2 bonusowe rozdziały, które pominęli .
Mówta co chceta, ale mi się to podoba.
Drugi odcinek strasznie nierówny poziomem. Głos Garou jakoś też inaczej sobie wyobrażałem, choć nie jest zły.