Nie jesteś zalogowany.
Droga Askaro, będziesz kończyła tłumaczenie Tsurune? Chciałem to sobie obejrzeć, jak będzie komplet tłumaczenia, ale od dawna projekt stoi w miejscu i nie wiem, co mam o tym myśleć.
Czternasty odcinek Dororo już na ansi.
Droga Askaro, będziesz kończyła tłumaczenie Tsurune? Chciałem to sobie obejrzeć, jak będzie komplet tłumaczenia, ale od dawna projekt stoi w miejscu i nie wiem, co mam o tym myśleć.
Tak, Tsurune będzie dokończone. Wszystkie odcinki są już przetłumaczone, są na etapie tsa. Korektorka jest obecnie zajęta, ale obiecała mi sprawdzić wszystkie odcinki w i po świętach, więc do końca kwietnia powinnam wrzucić całość.
Drugi odcinek Carole & Tuesday już na ansi.
Przygotowania do Świąt idą pełną parą, dlatego odcinek z taką obsuwą. Robiłam go na raty między sprzątaniem, gotowaniem, pieczeniem i zakupami Więcej subowych wrzutek do wtorku nie przewiduję, dlatego korzystając z okazji, życzę wszystkim miłośnikiem spokojnych, zdrowych, radosnych i sytych Świąt Wielkanocnych oraz mega mokrego Dyngusa Trzymajcie się ciepło i objedzcie smakołykami.
Patrzyłaś na ich bloga?
EDIT: emergency v2 patch to fix a translation error of a throwaway line caused by miscommunication between editor and tl.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czwarty odcinek Kimetsu no Yaiba już na ansi.
No i wracamy z Kimetsu. Tanjiro wreszcie się ogarnął i zaczyna wymiatać. Dziś dokończyłam czytanie mangi Kimetsu aż do bieżącego rozdziału (co zajęło mi raptem cztery dni) i wracanie po takim maratonie do Ostatecznej Selekcji to nieco dziwne uczucie. Ale z pewnością manga mnie kupiła i już nie mogę się doczekać, by zobaczyć pewne wydarzenia na ekranie.
Spoczko loczko Kolejne trzy już są przetłumaczone, także będą na dniach.
Piąty odcinek Carole & Tuesday już na ansi.
Kolejny odcinek i kolejny przepiękny insert. OST z tej bajki będzie kompletną miazgą.
Dzięki uprzejmości Wincentego opening i ending zyskały przepiękne karaoke, w związku z czym proszę o zaktualizowanie czcionek. Wielkie całusy dla Wincentego za te dwa małe arcydzieła
Dzięki bardzo za kolejny odcinek i za przepiękny karaoke. A OST ma wyjść w lipcu http://www.cdjapan.co.jp/product/VTCL-60499