Nie jesteś zalogowany.
I znów wolny transfer
Ponownie trochę wolnego transferu
Wolny transfer dla chętnych
Znowu wolny transfer
Jeśli są chętni, to znów wolny transfer.
Znowu wolny transfer
Co się stało z chomiczkiem, wróci kiedykolwiek do życia? Wielka szkoda, bo zbiór był konkretny i nadal parę rzeczy miałem w planach pobrać.
Dostaliśmy bana na dwa tygodnie za to że mieliśmy u siebie jedną serię anime.
Co ciekawe prawie cały czas coś wywalają, ale taka sytuacja zdarzyła się pierwszy raz.
GG: 1677958
Uff, dobrze, że to tylko dwa tygodnie, a nie perm. Fajną bazę macie, więc szkoda by było zmarnować. Niektórych serii na innych chomikach nie ma. Zaczynałem się bać, że Czarodziejek już nie pobiorę Można wiedzieć do którego dnia jest ban?
Ban dali nam na dwa tygodnie, czyli teoretycznie do 31.05. Ponieważ uprzedzili, że następnym razem zablokują na amen, od tej pory wstęp na chomika będzie na hasło, które będziemy podawać na PW
A jeśli chodzi Ci o Sailor Moon, to odcinki dostępne są tutaj: Shining Moon
Ostatnio edytowany przez MareImbri (2019-05-26 09:11:43)
To nie ma znaczenia, możesz nawet maila napisać albo na gg zapytać
Po dłuższej przerwie prawie 4GB wolnego transferu do wykorzystania dziś wieczorem.
Hasło do chomika:
GG: 1677958
I znowu troszkę wolnego transferu do wykorzystania
Znowu wolny transfer
Wow, ile tego uzbieraliście. Chapeau bas! Nawet już zapomniałem nad iloma projektami się pracowało. Tylko Agito chyba brakuje od nas.
Wow, ile tego uzbieraliście. Chapeau bas! Nawet już zapomniałem nad iloma projektami się pracowało. Tylko Agito chyba brakuje od nas.
Nie brakuje, jest pod "A", ale z hasłem
Trochę wolnego transferu
10 GB wolnego transferu
Tym razem 7 GB do wykorzystania