Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Generalnie to dziwna sprawa z dwoma plikami. Tylko w jednym odcinku, reszta działa.
Pobrałem rawa do Seishun Buta od [UCCUSS] i wszystko niby się dobrze pobrało. Napisy i wideo w jednym folderze, nazwy takie same, co by automatycznie ładowało napisy. Synchro zrobione w sushi. Problem w tym, że Windows twierdzi, że plik .mkv i .ass mają 0B rozmiaru.
MPC-HC po uruchomieniu pliku, twierdzi że plik nie istnieje. W aegi natomiast nie ma żadnej linijki z tekstem.
Po skopiowaniu odcinka i napisów na pulpit wszystko śmiga. Przekopiowanie i podmiana pliku, z pulpitu do folderu nie pomaga.
Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Jeśli napisałem niezrozumiale to pisać
Może ścieżka pliku jest za długa?
Akurat nazwa tych dwóch plików jest dłuższa jedynie o 5 znaków. Dodam, że część nazwy pliku zapisana jest po japońsku. W innych plikach to akurat nie przeszkadza.
Mam na myśli ścieżkę typu "C:\x\y\z\odcinek.mkv" często jeśli ścieżka jest za długa to pliki się wysypują. Spróbuj mkv i ass nazwać np. 1 i sprawdzić czy działa.
No tak ścieżka pliku, sorry nie ogarnąłem W obu plikach nie da się zmienić nazwy. Cofa do pierwotnego stanu.
Wyskakuje jakiś komunikat? Spróbuj zmienić w właściwościach "tylko do odczytu" i wtedy zmienić.
Nic nie mogę zrobić z tym plikiem, tak jak by nie istniał, ale jest Wyskakuje mi błąd o zmianie atrybutów, jak ustawiam tylko do odczytu.
To spróbuj zmienić zmienić nazwę folderu w którym się znajduję.
Skróciłem nazwę ścieżki i podziałało. Faktycznie, za długa nazwa i już się wysypało. Upierdliwy ten windows. Dzięki za pomoc
Strony 1