Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Za nami Training Camp Arc, a po zapowiedzi wygląda, że ominą Karaage Wars Arc - ciekawe jak z tego wybrną .
Mam takie pytanie, czy opłaca się czekać dziś na napisy do 14 odcinka. Bo nie wiem czy iść wcześniej spać a tak obejrzę bajkę i wale w kimono .
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2015-07-05 18:25:39)
W tym tygodniu czeka nas odcinek 14.5(recap) zamiast 15.
The official website of the anime adaptation of Yuuto Tsukuda and Shun Saeki’s Shokugeki no Souma (Food Wars: Shokugeki no Soma) manga has revealed that episode 15 will be delayed and a recap episode (episode 14.5) will be broadcasted instead. Episode 15 will air next week in the same timeslot with a new opening theme “Rising Rainbow” by Misokkasu and a new ending theme “Sacchan no Sexy Curry” performed by Seiko Oomori.
przepraszam za odkop stulecia, ale mam pytanie odnośnie 3 sezonu
napisy są do 12 odcinków i ostatni został umieszczony 1,5 roku temu do
[HorribleSubs] Shokugeki no Soma S3 - 12 [720p]
autor ostatni raz pojawił się ponad rok temu, więc nie bardzo mogę go spytać o resztę :{
potem do 19 odcinka tłumaczył ~_Crimson_Red_
ale ostatni odcinek
[HorribleSubs] Shokugeki no Soma S3 - 19 [720p]
pojawił się 2018.10.10
a to 9 mc temu :[
Więc mam pytanie na ogólnym, xam10 raczej już nie pociągnie anime do końca, a red też nic nie wrzuca a szkoda by było zostawić taką zacną serie :{
więc czy ktoś inny, pojedyncza osoba, albo grupa mogła by dokończyć somę ?
No chyba że red mimo wszystko ją skończy ?
Myślę że jeszcze parę osób czeka na te 5 ostatnich odcinków
Bardzo proszę :}
Ostatnio edytowany przez cameleon (2019-06-07 22:20:46)
Coś źle szukałeś bo autor tych napisów bywa na ansi i był nawet dziś przed południem.
Co do zapytania o napisy to mają się pokazać ale nie wiadomo kiedy, sam o to pytałem bo na nie czekam.
Masz tu linka do tematu tych napisów
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=260600
aaa, więc "soon"
ale w "krotce" to może być jutro i może być 10 lat, a ja już mam 40 lat i tyle mogę nie pociągnąć ;}}}}
Nie wiem czy się doczekacie, bo Szkarłatny coś nie bardzo jest za kończeniem tego anime, a Raziz tym bardziej, a mi to w sumie lotto, skoro tylko TS robiłem.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Strony Poprzednia 1 2