Nie jesteś zalogowany.
A następne będą pojedyńcze czy podwójne?
Dokładnie, niestety możemy tylko pomarzyć xd
ipos napisał:A następne będą pojedyńcze czy podwójne?
Pojedyncze. Serii TV, w której każdy epek ma po 40-50 minut to bajkowy świat chyba od czasów Katanagatari nie widział xd
No bo Katanagatari miało tako formę – jedna opowieść na miesiąc.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Drugi odcinek Tate no Yuusha no Nariagari już na ansi. Znów trochę później niż chciałem, no ale co zrobić. Zmieniłem czcionkę przy znakach, więc warto zaktualizować. Dzięki koledze Kierowi za wyłapanie kolejnych niedoróbek i małych nieścisłości w napisach. W każdym razie życzę miłego oglądania
EDIT.
Jest i drugi odcinek SSSS.Gridman wydany we współpracy z sebą. Enjoy.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2019-01-20 19:11:57)
Hej _Crimson_Red_ będziesz kontynuował Tate no Yuusha no Nariagari?
A no i dzięki za poprzednie dwa odcinki
No, także ten, pod dłuższej przerwie 10 zaległych odcinków tarczownika już na ansi, i nie, nie jest to żart na prima aprilis xD Doszedł opening i ending, więc polecam zaktualizować czcionki. Bracha tarczę postaram się od tej pory wydawać na bieżąco. Jeśli chodzi o pozostałe projekty, to też będą się pewnie raz na jakiś czas pojawiać kolejne wstawki, ale tu żadnej regularności nie mogę obiecać.
Peace~
Raftalia już się nie trzęsie?
Trochę smutek.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Raftalia już się nie trzęsie?
Trochę smutek.
No bo kto nie lubi trzęsących się kobieto-szopów
Trzynasty odcinek tarczownika już na ansi. Na razie bez tłumaczenia OP i ED, ale postaram się dodać na dniach. Miłego oglądania.
Czternasty i piętnasty odcinek tarczownika już na ansi. Dzięki mojej kochanej psiapsiółce Askarze jest też nowy op i ed wraz z nowymi czcionkami, więc polecam zaktualizować.
Enjoy.
A co z dxd?
Przydałoby się edytować pierwszy post, bo się serie pokończyły. Tak poza tym to robisz dobrą robotę z napisami. Skorzystałem z większości twoich projektów i wg mnie jesteś jednym z najlepszych tłumaczy obecnie Dzięki za suby i powodzenia!
A co z dxd?
soon™
Przydałoby się edytować pierwszy post, bo się serie pokończyły. Tak poza tym to robisz dobrą robotę z napisami. Skorzystałem z większości twoich projektów i wg mnie jesteś jednym z najlepszych tłumaczy obecnie smile Dzięki za suby i powodzenia!
A dziękuję bardzo za dobre słowo. Co do pierwszego posta to serie może i się pokończyły, ale ja ich jeszcze nie dokończyłem, więc będą wisieć jako aktywne póki tego nie zrobię xd
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2019-05-03 12:45:38)
Dziewiętnasty, dwudziesty, dwudziesty pierwszy i dwudziesty drugi odcinek tarczownika już na ansi.
Witaj. Dziękuję za tłumaczenie Tarczownika. I mam pytanie: Czy zrobisz synchro Tarczownika do wydania Blu-ray od neko-raws? Byłbym bardzo wdzięczny . Niestety w tym wypadku napisy od Horrible-subs nie pasują idealnie do BD-ripa w żadnym z wydanych odcinków (rzadko to się zdarza, bo przeważnie właśnie pasują idealnie). Próbowałem sam dopasować synchro, ale pliki w Aegi nie chcą się otwierać. Próbowałem Subeditem, ale boję się, że mogły efekty się powykrzaczać . Jeszcze raz dzięki za pracę nad tą serią.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Wielkie dzięki!
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Dwudziesty trzeci i dwudziesty czwarty odcinek Taty Janusza już na ansi.