Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Max-kun
QC i Typesetting: KamiteTET
Piosenki: Askara
Synchronizacja: [Moozzi2 BD]
Opis:
Młody mężczyzna, który z pewnością umarł w wypadku, odrodził się w innym świecie jako dziecko! Następnie został zabrany przez patriotycznego bohatera „Mędrca" Merlina Wolforda i otrzymał imię Shin. Został wychowany jako wnuk Merlina przez co „wchłaniał" nauki Merlina, zyskując pewne szokujące moce. Jednak gdy skończył 15 lat, jego dziadek Merlin powiedział: „Zapomniałem nauczyć go zdrowego rozsądku!".
Napisy:
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Odcinek 07
Odcinek 08
Odcinek 09
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-10-13 19:19:15)
Niby bajka standardowa do bolu, ale oglada sie przyjemnie dzieki za napisy
ara ara...
No ja wciągnąłem trzy epy pod rząd bez mrugnięcia powieką, tak mi się spodobało. Na daną chwilę raczej moja baja sezonu. Rekomenduję
Na daną chwilę raczej moja baja sezonu. Rekomenduję
A widziałeś tę bajkę Carole & Tuesday?
Niby temat oklepany, ale miło się ogląda dzięki za napisy. A co z tym projektem Kono Oto Tomare?
Niby temat oklepany, ale miło się ogląda dzięki za napisy. A co z tym projektem Kono Oto Tomare?
Polecam się. Co do Kono to odcinki 5-6 zalegają u Shirinki, także pojawią się, kiedy znajdzie na nie czas
Siódmy odcinek Kenja no Mago już na ansi. Dzięki uprzejmości koleżanki Askary, wrzucam tłumaczenie piosenek; poprzednie odcinki zaktualizuje za jakiś czas.
Dwunasty, ostatni odcinek Kenja no Mago już na ansi.
Tym samym przygoda z tym tytułem dobiegła końca. Na koniec chciałbym serdecznie podziękować osobom, które zasłużyły się przy projekcie: koledze KamiTET-owi za pomoc przy QC i TS, bez tego subki nie byłyby tak dopieszczone jak powinny , koleżance Askarze za pomoc przy przełożeniu piosenek, kolegom Ognisty321 oraz Abyss za wyłapywanie błędów oraz cotygodniowe dyskusje o odcinkach na priva, a także i innym, który sięgnęli po nasze napisy. Seria miała spory potencjał, który niestety nie został w pełni wykorzystany, ale jako parodia gatunku, czy komedia wyszło wręcz świetnie . Nie przedłużając, miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-06-27 17:55:54)
Dzieki za Kenja no Mago mam nadzieje ze dokonczycie pomyslenie tez Kono Oto Tomare
ara ara...
Dzięki za waszą ciężką pracę.