Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Skąd ściągacie bo wersje (ostatnie dwa odcinki) które ściągłem są po francusku a napisów nie mogłem zsynchronizować.
Wię napiszcie mi skąd najlepiej zciągnąć to anime najlepiej torrent do odcinka 12.
Ja zasysam od l33t-raws
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-04-01 13:57:24)
ja z mininovy ściągam zawsze grupy eclipse i ściaga się z max prędkością
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2006-04-01 14:03:45)
Ja fate ściągam z tej stronki http://www.mrpc.us/
Z botów na Ircu albo torrenta, który znajdziesz chocby na Tokyotosho.com.;)
A ja mam pytanie odnośnie openingu, czy jest pełna wersja piosenki z openingu?
Bo znalazłem jedynie tą wersję co jest w anime (czyli trwającą 1:29) i jakiś remix (M.H -This Illusion).
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-04-01 14:24:07)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Bo znalazłem jedynie tą wersję co jest w anime (czyli trwającą 1:29) i jakiś remix (M.H -This Illusion).
Ja znalazłem jush dawno pełną wersje i mam ale ją ściągnąłem z DC wiec nie znam strony:P
opcy napisał:A ja mam pytanie odnośnie openingu, czy jest pełna wersja piosenki z openingu?
Bo znalazłem jedynie tą wersję co jest w anime (czyli trwającą 1:29) i jakiś remix (M.H -This Illusion).Ja znalazłem jush dawno pełną wersje i mam ale ją ściągnąłem z DC wiec nie znam strony:P
To bądź tak miły i udostępnij ją na FTP Albo od biedy mi prześlij na mail a ja to zrobię
http://gendou.com/amusic/?filter=fate&match=0 Na tej stronie jest, z resztą, na niej jest masa muzyki z anime Co prawda trzeba się zarejestrować, ale to raz-dwa, a zbiory są ogromne, i ściaga się szybko
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-04-01 16:04:46)
Dzięki
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Strony 1