Nie jesteś zalogowany.
http://anime.tanuki.pl/strony/anime/624/rec/631
No właśnie... Niby recka jest, niby screeny są... ale recenzja dodana 1 kwetnia więc... zapytałam się już w komentarzach, czy to nie jest przypadkiem żart. Zobaczymy, co odpowiedzą. A Wy co myślicie?
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-01 14:47:33)
Tez zalozylem watek o Dragon Ballu i nowym Berserku... Ciekawe czy to jaja czy prawda...
Mi dzisiejsza data wystarczy, żeby sobie odłożyć nadzieje.
Dereku dokładnie. 1 kwietnia prima apprilis. Data dodania recenzji na stronie też jest taka więc możemy pomarzyć
Hmm... mój komentarz z zapytaniem czy to żart został usunięty... Więc to chyba jasne... ^__^
A szkoda, bo z przyjemnością obejrzałbym sobie odmóżdżacza w postaci DB. Jakby na to nie patrzeć jedno z najlepszych mordobić jakie widzialem Klasyka!
Tak, Anime Tanuki nie mają serca Tak sobie jaja z fanów robić
Tak, Anime Tanuki nie mają serca Tak sobie jaja z fanów robić
I że też im się chciało tak długaśne recenzje pisać tylko dla jaj. To już jest totalny masochizm.[slina]
DB AF juz dawno zostal zrobiony i to przez Polaka na jakiejs chyba Amidze (skladalo sie to z 2 czesci - wygladalo jak normalny flash, calkiem dobre to bylo )
I że też im się chciało tak długaśne recenzje pisać tylko dla jaj. To już jest totalny masochizm.[slina]
I jak tu zaprzeczyć, kiedy dziennikarze zarzucają fanom M&A fanatyzm, okultyzm i wiare w szatana ?
A mi się ta recenzja kompletnie nie podobała ... wszyscy wszystkich wskrzeszają, walczą każdy z każdym.
"Recenzenta" poniosło - no cóż pewnie widział już cała serię i mógł napisać o genialnym humorze, genialnych walkach i genialnej fabule. Zdradził się tym .
I na koniec jeszcze jedno fajniutkie zdanie z końca artykułu - "Pozostaje tylko czekać na premierę Dragon Ball AF w Polsce." [roftl][roftl][roftl]
[cytuj]Sceny walki zapierają dech w piersiach. Nieraz oglądałem je po kilkanaście razy, by podziwiać ich maestrię i choreografię. Muzyka zaś jest bardzo klimatyczna, doskonale pasująca zarówno do scen humorystycznych, jak i dynamicznych starć.
[/quote]
Ta część przekonała mnie o żarcie bo jak "Oglądałem"?
Trochę dziwne że On oglądał a na ANsi nic o tym nie wiadomo:P
ehhh takie coś jest poprostu ....[cenzura][cholera][klnie][shithappens][ej]
autor tego artykułu jest chyba...[szalony]
pisąc takie coś dla żartów, mi by sie nie chciało:D
Ten człowiek poprostu zadrwił sobie ze wszytskich fanów DB, w tym ze mnie:(
Gdy czytałem tą recke, miałem wielką nadzieje, ale szybko domyśliłem się o co chodzi[placze]
[cytuj]Ten człowiek poprostu zadrwił sobie ze wszytskich fanów DB, w tym ze mnie
Gdy czytałem tą recke, miałem wielką nadzieje, ale szybko domyśliłem się o co chodzi [/quote]
No dokładnie Ja tu z wielką nadzieją skacze na krześle, ekstaza etc a tu zonk Szczerze to recki nawet nie przeczytałam całej, tylko od razu na ANSI na forum dałam
Ale tak w balona to nawet w Prima Aprilis nie powinni robić [placze]
Wierzcie lub nie ale kumpel z tokio przysłał mi wczoraj priorytetem list z pierwszym odcinkiem GITS 3 odsłony (będzie mieć 154 odcinki ).:D
Hm żeby sprawdzić czy gość przypadkiem nie napisał tego serio to przeweterowałem AniDB od góry do dołu pod hsałami Dragon Ball, dragon i Ball i teraz jestem pewien, że gosć to był Joke (no cóż Na AniDB chybaby było coś wiadomo o nowym Dragon Ballu co nie?)
to jest najgorszy Prima aprilis w moim życiu.... ja niestety wziąłem tą recenzje na poważnie... ehh więcej nie dam sie na takie coś nabrać:P
~Karoleq114
Ja teĹź bym oglÄ
dnÄ
Ĺ AF'a ale coĹź sie mĂłwi...
Pewnie nigdy nie wyjdzie i pozostanie niedopeĹnionym mitem.
Ehh mĂłi Cougini by siÄ ucieszyli bo namiÄtnie kochajÄ
Dragon Ball
A wiÄc dla soĹody zaĹpiewajmy Dragon Buuuuuulllll Zed Zed Zed:P
Oraz:
Dan Dan Kokoro hikareteku...
Ehh to byĹy czasy jak sie tego DRagon Balla oglÄ
daĹo...
Hehe.... wszystkie koemtarze na AT mówiące, że to żart, są kasowane Ot gnojki
Ktoś dał takiego komenta:
"Mylisz się... Nie patrzyłem na oficjalną stronę, nie mniej jednak jakiś czas temu ANN informowało o pojawieniu się odcinków DB AF na Amazon.com informację tą przedrukowywało też nawet nasze sojusznicze Kasumi. "
Sprawdziłam. Ani na ANN ani na Kasumi ani na Amazonie nie ma nic takiego Ugh, ależ to polskie społeczeństwo zakłamane