Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
5. odcinek.
Odcinek trochę słabszy, mam nadzieję, że wrócą do głupawki z poprzednich.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Piszcie co chcecie, ale baja zacna i robi dobrze co odcinek
PS: Yukikaze kradnie każdą scenę
Dzięki za hardka.
00:55 "A one je wybił..." powinno chyba być on
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
08:10 - ze -> że
08:18 - wiosenka -> wioska
Ogólnie bajka nie jest taka zła xD
Dzięki za kolejny odcinek ^^
6. odcinek.
@Sabrack i 5227756
Dzięki za wyłapanie.
@yapi-kun
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. docinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ta seria jest dziwna. Fabuła i dialogi to mokry sen gościa z syndromem gimbazjalisty. Takie coś często się widzi w innych seriach jako komediowa wstawka z chuuni. Wykonanie też słabiutkie - zwłaszcza animacja i efekty. Połączenie pokazu slajdów z After Effects na poziomie początkującym.
I tu pojawia się ta "dziwna" część, bo mam wrażenie, że to może być zamierzone... W końcu oni są w tej badziewnej grze zrobionej solo przez MC, który jest chuuni/otaku. To by miało sens. Albo po prostu za dużo o tym myślę, a anime jest nieudolną, kiepsko zrealizowaną parodią.
Ta seria jest dziwna. Fabuła i dialogi to mokry sen gościa z syndromem gimbazjalisty. Takie coś często się widzi w innych seriach jako komediowa wstawka z chuuni. Wykonanie też słabiutkie - zwłaszcza animacja i efekty. Połączenie pokazu slajdów z After Effects na poziomie początkującym.
I tu pojawia się ta "dziwna" część, bo mam wrażenie, że to może być zamierzone... W końcu oni są w tej badziewnej grze zrobionej solo przez MC, który jest chuuni/otaku. To by miało sens. Albo po prostu za dużo o tym myślę, a anime jest nieudolną, kiepsko zrealizowaną parodią.
Nie są dokładnie w jego grze, ale w świecie ją przypominającym, w którym ma uprawnienia administratora. Też mam wrażenie, że jest to zamierzone, przynajmniej w kwestii projektu świata i postaci (przynajmniej charaktery, bo adaptacja zmieniła wygląd Aku na klona Rem), z fabułą już trochę gorzej, więc zakładam, że autorowi szybko skończyły się pomysły i wstawił cokolwiek.
Animacja tutaj praktycznie nie istnieje, ale raczej obrywa przez budżet, a nie celowe działanie.
Sam pomysł był dobry, ale słabo to wykonali.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za odcinek, pion
Oto co znalazłem, usa.
Dialogue: 0,0:12:37.33,0:12:41.50,Dialogi,,0,0,0,,Skończ to powtarza1ć. Czego chcesz?
Dialogue: 0,0:14:10.50,0:14:14.87,Dialogi,,0,0,0,,Będziemy jej potrzebować w wiosce\NKróliczków, więc wytrzymaj to.
<- przebolej (prop)
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
9. odcinek.
Dzięki za odcinek, pion
Oto co znalazłem, usa.
Pokaż spoiler
Dialogue: 0,0:04:06.16,0:04:11.04,Dialogi,,0,0,0,,Ale udało się nam stworzyć\Nwspaniałą relacje.
<- wspaniałe (chyba nwm)Dialogue: 0,0:12:37.33,0:12:41.50,Dialogi,,0,0,0,,Skończ to powtarza1ć. Czego chcesz?
Dialogue: 0,0:14:10.50,0:14:14.87,Dialogi,,0,0,0,,Będziemy jej potrzebować w wiosce\NKróliczków, więc wytrzymaj to.
<- przebolej (prop)
Z wypiski:
1. "Relacja", bo nie jest skomplikowana.
2, Zmieniałem to zdanie już po oglądaniu, a Aegi ma czasami problem ze znajdowaniem takich błędów.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
1. "Relacja", bo nie jest skomplikowana.
To wtedy "relację".
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Można gdzieś pobrać same subki? Z tego co widziałem na stronce ich nie ma.
Pierwsza strona tego tematu
//
Wybacz nie doczytałem, autor nie udostępnia samych napisów xD
Ostatnio edytowany przez 5227756 (2019-08-29 21:41:31)
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
No i to jest ten ból, no trudno. Zostają angielskie subki ¯\_(ツ)_/¯
Zawsze możesz wyciągnąć napisy z MKV. Chociaż równie dobrze możesz pobrać to wydanie z MEGA, jakość ta sama, szybszy download.
Ale tak TBH, mógłby wrzucać suby do bazy. Na forum i tak mało kto wchodzi. A żadnego TS-u nawet nie robi, żeby był sens muxować.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-08-29 22:49:03)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Podaj mi maila w pw, to ci wyślę, jak bardzo ci zależy na samych napisach.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek.
Podsumowując:
Bajka nie aspirowała do bycia czymś dobrym, ale miała spory potencjał na średniaka, tylko po początkowych odcinkach brakło pomysłów i zajęli się walkami i budową gorących źródeł. Do tego zakończyli cliffhangerem z zapowiedzią kontynuacji, która nigdy nie powstanie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna