Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Sidorf napisał:Jak na środowisko animcowe to średnia wieku jest tutaj nadzwyczaj wysoka. Przynajmniej wśród aktywnych. Prędzej ktoś poczuje się jak szczeniak niż jak staruch.
Zlot starych ludzi... jak to brzmi...
Ja to bym się chciał poczuć jak szczeniak. Geny przekazałem, drzewo posadziłem, więc wydaje się , że teraz ze spokojem mogę poszczeniakować
Kolejna zaległa seria zamiast sportu, w głowie wspominki z lat 2000+ , więc jest już ze mną naprawdę źle
A jeszcze mój 6-latek tłucze zachomikowanego Yatamana ( tak wiem bez komentarza )
Ps. Żona mówi że ludzie z rocznika 83 obecnie przechodzą kryzys wieku średniego
Ostatnio edytowany przez Iz (2019-08-23 07:57:32)
Dead eyes see no future...
bodzio napisał:Sidorf napisał:Jak na środowisko animcowe to średnia wieku jest tutaj nadzwyczaj wysoka. Przynajmniej wśród aktywnych. Prędzej ktoś poczuje się jak szczeniak niż jak staruch.
Zlot starych ludzi... jak to brzmi...
Ja to bym się chciał poczuć jak szczeniak. Geny przekazałem, drzewo posadziłem, więc wydaje się , że teraz ze spokojem mogę poszczeniakować
Kolejna zaległa seria zamiast sportu, w głowie wspominki z lat 2000+ , więc jest już ze mną naprawdę źle
A jeszcze mój 6-latek tłucze zachomikowanego Yatamana ( tak wiem bez komentarza )
Dobrze, że jestem 86
Ćśśśś... do 40-tki jeszcze daleko.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ruszyła sprzedaż biletów na Pyrkon! 119 złociszy. Radzę się pospieszyć, bowiem liczba miejsc w sleeproomie jest ograniczona (dodatkowo takie miejsce jest płatne 10 zł).
Ja już od ~miesiąca mam rezerwację w małym hoteliku; pre-order jest do 22 marca - a to czy w tym roku pojadę zależeć będzie od prelegentów z bloku literatury.
Imperare sibi maximum est imperium
Ja mam plany chlać w innym miejscu.
119 zł za trzy dni i jeszcze sleeproom dodatkowo płatny?
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2019-11-22 18:26:31)
119 zł za trzy dni i jeszcze sleeproom dodatkowo płatny?
500+ Panie
Imperare sibi maximum est imperium
Ja mam plany chlać w innym miejscu.
Where? Przeniesie się Pyrkon.
Cóż... Każdy wie, że świat jest w ciemnoskórej pupie, wizja apokalipsy wisi na włosku. Nad Pyrkonem już zawisła.
Wszystko wskazuje na to, że szanse na Pyrkon w tym roku jeszcze bardziej zmalały...
Ostatnio edytowany przez djbeast (2020-04-19 22:30:53)
Pyrkon 2020
Ostatnio edytowany przez Dennoss (2020-04-19 23:16:57)
Trzeba będzie pić w domu.
Jako że przez pandemię świat się rozsypał jak domek z kart... nie, kijowy wstęp.
Jako że przez pandemię pyrkonowe plany wzięły w łeb... nie, jeszcze gorzej.
Kij - ile osób pisałoby się na chlanie? Gdzieś w górach/nad morzem/pod namiotami/w schronisku/wynajętym domku? Kiedy: pewnie w lato. Miejsce: do ustalenia. Cel: dzifki, koks i tajski boks (a tak serio to picie i ogólna integracja).
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11