Nie jesteś zalogowany.
Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka?
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
1. odcinek wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Doceniam, gdyż to wygodniejszy sposób oglądania, ale jakość wideo jest słaba. Gorsza niż w HorribleSubs.
Doceniam, gdyż to wygodniejszy sposób oglądania, ale jakość wideo jest słaba. Gorsza niż w HorribleSubs.
Wiem, robię reupload.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nesbro napisał:Doceniam, gdyż to wygodniejszy sposób oglądania, ale jakość wideo jest słaba. Gorsza niż w HorribleSubs.
Wiem, robię reupload.
Szczerze? W twoim przypadku lepiej wyszłoby rzucać suby na główną.
Nie robisz TS-u, nie używasz fikuśnych czcionek, nie tłumaczysz piosenek. Ten "hardek" nie ma jakiejś dużej wartości.
Poza tym z głównej korzysta więcej ludu.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-07-11 23:34:48)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek podmieniony.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wegetarianin ≠ Weganin
Ostatnio edytowany przez Sabrack (2019-07-14 01:22:18)
Wegetarianin ≠ Weganin
To było celowo zmienione.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
Nadal brak cycków w bajce o cyckach, ale idą w dobrą stronę, tylko za wolno.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek.
W końcu to, czego się po tej bajce spodziewałem.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek.
Ta bajka jest naprawdę przewidywalna...
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Propozycje do ep.9
Dialogue: 0,0:02:11.29,0:02:15.54,Dialogi,,0,0,0,,{\an8}Zostałeś moim panem na cały dzień, choć tylko na chwilę, to jak spełnienie marzeń!
-choć tylko na chwilę -> nie gra z całą resztą, propozycja:
- a ledwie chwila byłaby, jak spełnienie marzeń!
- a ledwie chwila, byłaby spełnieniem marzeń!
- Choć ledwie chwila, to jak spełnienie marzeń, zostałeś moim panem na cały dzień!
Dialogue: 0,0:04:49.62,0:04:53.62,Dialogi,,0,0,0,,Nie chcę być zbyt niemiły dla\Nmojego pieska i unieszczęśliwić ją.
- mojego pieska i unieszczęśliwić ją - albo ,albo tzn albo piesek, albo ona:
1) mojego pieska i unieszczęśliwić go,
albo
2) mojej psinki i unieszczęśliwić ją (suczki, raczej bym sie wystrzegał)
Dialogue: 0,0:05:56.50,0:05:59.58,Myśli,,0,0,0,,Słońce zachodzi.\Nchyba na tym skończę...
- na tym skończę - > na tym zakończę / z tym skończę
Dialogue: 0,0:17:15.62,0:17:20.33,Dialogi,,0,0,0,,Po naszej randce zostawiłeś\Nmnie bez zrobienia niczego.
- bez zrobienia niczego - a może(?) -> bez żadnej reakcji.
11. odcinek.
@roobalek
Dzięki za propozycje, przyjżę się im, jak będę miał czas.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek. Seria zakończona.
Podsumowanie:
Mogło być dobrze, wyszło jak zawsze. Seria jest przewidywalna od początku do końca, do tego ograniczenie wiekowe +12 zrobiło swoje i dostaliśmy typową haremówkę i kilkoma mocniejszymi scenami. Na plus można zaliczyć ładną kreskę, choć momentami kulawie zanimowaną, i miłą muzykę, która nie rani uszu, ale też nie zapada w pamięć.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.