Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty drugi odcinek Kimetsu no Yaiba już na ansi.
Mamy nową czcionkę, więc proszę zaktualizować.
Dziękuję Ci bardzo za napisy i za ten bardzo wzruszający koniec, w którym są dwie piosenki, a się czuje tak jakby to była jeden utwór.
Proszę bardzo Końcówka tego odcinka rzeczywiście była poruszająca. Na początku jej nie lubiłam, ale gdzieś po drodze Angie stała się moją ulubioną postacią w tej bajce i jej załamanie nerwowe bardzo mnie dotknęło. Zakończenie 23 epka też będzie piękne, zawczasu gorąco polecam Wydam dziś pod wieczór.
Dwudziesty trzeci odcinek Carole & Tuesday już na ansi.
Został już tylko jeden odcinek. Kiedy to zleciało? No nic, wkrótce się przekonamy, czym jest to „Cudowne 7 Minut”.
Bez Angie en serial by był nudny, to właśnie Ona i postacie drugoplanową sprawia że się świetnie ogląda. Też Angeli na początku nie lubiłem i myślałem że to będzie "typowa" gwiazdeczka. Dzięki teraz za te przedwczasowe polecenie.
Odcinki 1-4 pierwszego sezonu Uchouten Kazoku już na ansi.
A teraz dla odmiany coś starszego. Rodzinka szopów to jedna z najlepszych serii, jaką miałam przyjemność oglądać, a napisy do niej na ansi wołają o pomstę do nieba. Dlatego zakasałam rękawy i oto jestem. Trochę mi z tym zeszło, bo napisy do tych 4 pierwszych odcinków kisiły się u mnie na dysku od dokładnie dwóch lat, ale nie chciałam ich wydawać, bo nie byłam pewna, kiedy będę miała dość czasu, żeby zabrać się za resztę. Jeśli ktoś nie oglądał, gorąco polecam, bo seria jest bardzo piękna i wartościowa i jeśli dzięki moim napisom choć jedna dodatkowa osoba będzie miała okazję się z nią zapoznać, będę w pełni usatysfakcjonowana.
Świetna bajka, gorąco polecam. Może nawet zrobię sobie rewatch
Dzięki za napisy do Carole & Tuesday jeszcze raz i za te polecenie. No i czekam co to będzie te 7 minut i na utwór, czy będzie dobry. Może te 7 minut to ten utwór?!
Uchouten Kazoku nie znam, ale dzięki twoim napisom zapoznam się z serią
Tak, przetłumaczę oba sezony Uchouten Kazoku.
To już masz na pewno jednego widza więcej, bo napisy Kyllay-a dobitnie mnie odrzuciły od tej serii.
Tak, przetłumaczę oba sezony Uchouten Kazoku.
To już masz na pewno jednego widza więcej, bo napisy Kyllay-a dobitnie mnie odrzuciły od tej serii.
Mnie też, dlatego obejrzałam po angielsku i tak mi się spodobała, że nie mogłam sobie darować
Uchouten Kazoku nie znam, ale dzięki twoim napisom zapoznam się z serią
No to bardzo się cieszę