Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
24 posłałem dziś do korekty
reszta może przyszły tydzień
Sword Art Online: Alicization - War of Underworld ep01
Małe info, odcinki będą się pojawiać w środku tygodnia, gdyby ktoś chciał wiedzieć
@Tet
Kiedy Sakura Quest? Czekam już chyba półtorej roku. Prędzej umrę lub dostanę raka. Proszę, tłumacz powoli, ale rusz coś w temacie
nie mam czasu
kiedyś pewnie skończę
7zip wywala mi błąd rozpakowania do Sword Art Online: Alicization War of Underworld odcinków 16-18. Próbowałem pobrać kilkukrotnie i cały czas ten sam błąd wskakuje. Niby jakoś je wypakowuje i po otwarciu są napisy, ale nie wiem czy są całe.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
7zip wywala mi błąd rozpakowania do Sword Art Online: Alicization War of Underworld odcinków 16-18. Próbowałem pobrać kilkukrotnie i cały czas ten sam błąd wskakuje. Niby jakoś je wypakowuje i po otwarciu są napisy, ale nie wiem czy są całe.
Jak otworzysz archiwum to chyba są tam podane CRC danych plików. Po wypakowaniu możesz porównać czy są takie same i dowiedzieć się czy plik jest cały.
kostek00 napisał:7zip wywala mi błąd rozpakowania do Sword Art Online: Alicization War of Underworld odcinków 16-18. Próbowałem pobrać kilkukrotnie i cały czas ten sam błąd wskakuje. Niby jakoś je wypakowuje i po otwarciu są napisy, ale nie wiem czy są całe.
Jak otworzysz archiwum to chyba są tam podane CRC danych plików. Po wypakowaniu możesz porównać czy są takie same i dowiedzieć się czy plik jest cały.
Nie ma żadnego CRC, błędów też żadnych nie ma, w programie 7-zip ten komunikat wyskakuje jak archiwum jest źle zakodowane do formatu *.zip, czyli pewnie jakiś inny chyba *.7z, ale pliki są rozpakowywane w całości.
Nie chce mi się wszystkich subów wrzucać od nowa
Wszystkie 47 epów razem z fontami i synchrem do MTBB
Pozdrawiam
Podziękował. A co do napisów to wszystkich nie musiałbyś. Ze wszystkich pobranych tylko te 3 archiwa się pultają.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9