Nie jesteś zalogowany.
Pierwszy i drugi odcinek Hoshiai no Sora już na ansi.
Hoshiai no Sora zaczęłam oglądać wczoraj i spodobało mi się tak bardzo, że pomimo cieknącego nosa i duszącego kaszlu po prostu musiałam to przetłumaczyć. Seria kojarzy mi się z inną bajką - tak na marginesie jedną z najlepszych, jakie miałam przyjemność oglądać - Hourou Musuko. I choć tematyki tych serii są zupełnie inne łączy je autentyczność opowiedzianej historii. Gorąco zachęcam do zapoznania się z tą perełką sezonu jesiennego.
Po pierwsze chciałem złożyć spóźnione, ale naprawdę szczere podziękowania za dokończenie tłumaczenia Ginga Eiyuu Densetsu: Die Neue These - Kaikou. Po drugie niezwykle się cieszę, że postanowiłaś tłumaczyć kontynuację - w sumie myślałem, że miały być tylko trzy kinówki, ale widzę, że podzielili je również na standardowe 12 odcinków - bardzo mnie ten fakt raduje. Po trzecie widzę, że tłumaczysz także jedną z ciekawszych nowych serii sezonu (zresztą swego rodzaju zaskoczenia dla mnie) czyli: Hoshiai no Sora - tytuł póki co zapowiada się niezwykle interesująco - mam tylko nadzieję, że nie przedramatyzują tego zbytnio.
Pozdrawiam cieplutko i wyczekuję kolejnych wysokojakościowych tłumaczeń.
Piętnasty odcinek Fairy Gone już na ansi.
Askara napisał:Jak tłumaczę mam podobne odczucia
A jak tam ma się sytuacja z LoGH?
Bohaterowie Galaktyki będą po weekendzie. W poniedziałek postaram się wydać minimum 2 epki.
Czternasty odcinek Galaktycznych Herosów już na ansi.
Piętnasty i szesnasty odcinek Galaktycznych Herosów już na ansi.
Seria coraz bardziej skupia się na intrygach politycznych, czego trochę się obawiałam, ale co o dziwo tłumaczy mi się nadzwyczaj dobrze. Istnieje szansa, że 17 odcinek też pojawi się dzisiaj, czyli bylibyśmy na bieżąco, no ale się zobaczy.
Dobroci, tyle dobroci, dzień dobroci xD
Trzeci odcinek Hoshiai no Sora już na ansi.
Mnie to zastanawia czy kazdy z bohaterow Hoshiai no Sora bedzie mial pato historie, bo co za duzo to nie zdrowo.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2019-10-29 02:49:47)
ara ara...
Siedemnasty odcinek Galaktycznych Herosów już na ansi.