Nie jesteś zalogowany.
W perspektywie najbliższego czasu mam w planach wydanie Mahou Shoujo Lyrical Nanoha ViVid i groteskowego filmu Mutant Girls Squad. Tyle jeśli chodzi o moje pewniaki.
A co do sugestii, można je oczywiście składać czy to w tym temacie, czy też via prywatna wiadomość. Nad propozycjami obiecuję się pochylić, ale nie obiecuję kiedy i czy w ogóle się nimi zajmę.
To może skoro Nanoha vivid, to za jakiś czas też może Vivid strike?
To może skoro Nanoha vivid, to za jakiś czas też może Vivid strike?
Może... Kiedyś... Nie chcę i nie mogę na chwilę obecną nic konkretnego deklarować.
Gdybym chciał zacząć oglądać Gundamy to jaka serja była by dobra na start?
Gdybym chciał zacząć oglądać Gundamy to jaka serja była by dobra na start?
http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 24#p476624
Żeby się nie powtarzać.
Dziś zamiast nowych subów chciałbym przedstawić skądinąd miłe ogłoszenie parafialne. Mianowicie szeregi naszej grupy wzmacnia od dziś kolega Elektromaniek. Liczę, że jego twórczość przypadnie wam do gustu, a on sam odnajdzie w fansubingu przyjemność i pasję.
Dziś zamiast nowych subów chciałbym przedstawić skądinąd miłe ogłoszenie parafialne. Mianowicie szeregi naszej grupy wzmacnia od dziś kolega Elektromaniek. Liczę, że jego twórczość przypadnie wam do gustu, a on sam odnajdzie w fansubingu przyjemność i pasję.
Miło, w końcu nie będę musiał się nad nim litować i korektować jego dzieł xD
Tak więc łączę się w "bUlu i nadzieJi" z waszym korektorem.
@Hunter Killer
Wielkie dzięki.
W sumie mogę oświadczyć już teraz, że dostałem jedną jedyną propozycję następnego projektu i jest nią nowa seria kinówek Girls und Panzer. Jeszcze nie zaglądałem, ile ich do tej pory powychodziło, ale chyba jedna.
@Diablo
Ostatnio edytowany przez mateo690 (2018-09-30 22:10:09)
Gratuluje zakończenia kolejnych anime. Dziękuje za dokończenie Gundam Origin i komplet Persony 5.
Dziękuje za dokończenie Gundam Origin i komplet Persony 5.
Ależ prosimy bardzo.
Edytuję post.
Pomoc nadeszła!
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2019-07-29 21:24:23)