Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tłumaczenie i type: Max-kun
Opis:
Siedmiu uczniów szkoły średniej straciło przytomność, na skutek wypadku samolotowego. Gdy się ocknęli okazało się, że maszyna jak i nasi bohaterowie znaleźli się w innym świecie pełnym magii oraz pół-ludzi. Wrzuceni do feudalnego społeczeństwa, bez żadnej współczesnej technologii oraz wygód, nasi protagoniści nawet o tym nie myśląc zaczynają tworzyć wszystko od zera. Żadnej elektryczności? Spokojnie, nasi bohaterowie zbudują elektrownię atomową. Potrzebujesz pieniędzy? Musisz zwrócić się do licealistów, ponieważ przejęli kontrolę nad ekonomią całego miasta. Jak spłacić dług wdzięczności względem obywateli? A może tak, obalić skorumpowaną władzę idąc na wojnę? Ci ludzie to nie tylko uczniowie, to cudowna młodzież, która na swoich dziedzinach zna się jak mało kto. Polityka, ekonomia, nauka, medycyna, dziennikarstwo, sztuki walki oraz prestiż - to właśnie ich specjalności. Ci licealiści to światowy Dream Team, który poprowadzi ten nowy i zacofany świat ku rewolucji!
Napisy:
Odcinek 01
Odcinek 02
Odcinek 03
Odcinek 04
Odcinek 05
Odcinek 06
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-01-23 20:54:24)
Popełniłem bieda mema do bajki:
W gruncie rzeczy to może być całkiem, całkiem bajka
Ostatnio edytowany przez Sabrack (2019-10-12 16:52:54)
Hejo. Będziesz może robił dalsze odcinki?
Hmmm. Dobre pytanie. Będąc szczerym to sam nie wiem. O tyle bajka do 5 odcinka była niezła, i warta poświęcenia czasu na tłumaczenie, tym od 6 odcinka jest tendencja mega spadkowa, przez co człowiekowi obniżył się wskaźnik motywacji prawie poniżej 10%. Nie o taką fapułę, cycki żem walczył. Obecnie projekt zawieszam na czas niekreślony, w celu zregenerowania wskaźnika motywacyjnego. Jak ktoś ma dylematy, co teraz począć, to może przerzucić się na wydanie pana anonimowego, które zaczął tłumaczyć serie od 6 odcinka, lub cierpliwe czekać, aż kiedyś to dokończę, mam tylko nadzieję że nie zejdzie mi to dłużej od Raziza i jego kinówką do Youjo Senki lub Kamiynem i jego legendarnymi Devil Line aka Debil Line
Ostatnio edytowany przez max-kun (2019-12-04 21:07:58)
Strony 1