Nie jesteś zalogowany.
W końcu! Bo przechodzenie visualki jakoś mi tak średnio idzie!
3 część Utawareruemono dostanie anime!
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … me/.152402
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2019-10-20 11:58:48)
News dnia, 'Muv-Luv Alternative in Animation'. Tylko mi tego nie zepsujcie
Pierwszy zwiastun anime Eden i Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2045 od Netflixa.
Mnie osobiście zainteresował pierwszy z wymienionych tytułów wydaje się być dość interesujący. Za reżyserie odpowiada Yasuhiro Irie.
Ostatnio edytowany przez Infernus (2019-10-23 18:15:02)
Dziwnie wygląda te CGI w tym Ghost in the Shell. Paleta kolorów i miękkość krawędzi niczym w Battlefield Heroes.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Major wybrała się na wakacje do Kalifornii. Nawet całkiem wiernie oddali jak wygląda współcześnie, tylko muszą jeszcze bezdomnych dorzucić, bo ulice jakieś puste.
Niestety to bardzo tanio wyglądające CGI i sam dizajn Motoko... no słabiutko na razie.
Major wybrała się na wakacje do Kalifornii. Nawet całkiem wiernie oddali jak wygląda współcześnie, tylko muszą jeszcze bezdomnych dorzucić, bo ulice jakieś puste.
Niestety to bardzo tanio wyglądające CGI i sam dizajn Motoko... no słabiutko na razie.
Dla mnie to wygląda jak cutscena z PS2 z lepszym wygładzeniem krawędzi.
CGI nie zawodzi.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-11-08 09:41:45)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan3991 napisał:I to jest news
Aż dziwne, że to tak długo trwało, skoro manga jest w top 3 najlepiej sprzedających się mang.
1.) One Piece - 5,015,325
2.) The Promised Neverland - 4,180,039
3.) Kingdom - 4,044,339
4.) My Hero Academia - 3,148,345
Gówniana Akademia sprzedaje milion sztuk mniej.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-11-08 10:30:51)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
O nie spodziewałem sie top 2.
Ostatni film CG, wersja qualitna:
https://nyaa.si/view/1202270
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Warto to obejrzeć? Opis nie brzmi zbyt zachęcająco, a nie chciałbym sobie psuć dobrych wspomnień.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
W sumie ujdzie. Ma toto takie zakończenie jakie spora część ludzi chciałaby zobaczyć.
A biorąc pod uwagę to: https://www.crunchyroll.com/anime-news/ … for-series
to może się okazać, że będą doić niczym Evangeliona.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Ciekawa zagrywka odnośne Re:Zero. Pytanie, ile tego nowego materiału. Chyba z Psycho Pass było jakoś podobnie, a tylko najwięksi fani potrafili tam jakieś zmiany znaleźć xD
Może będzie to różnica niczym czasami pomiędzy wersjami BD/TV, parę poprawionych tekstur i ewentualnie kilka dodatkowych scen.
Szczerze mówiąc, jeśli byłoby inaczej i "odświeżona wersja" miałaby dość przebudowany scenariusz, to czułbym się z tym dziwnie. W końcu, polubiłem tę serię za taką formę w jakiej została ukazana.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Warto to obejrzeć? Opis nie brzmi zbyt zachęcająco, a nie chciałbym sobie psuć dobrych wspomnień.
Technicznie rzecz biorąc
1 sezon -> Akito -> R2 -> koniec przygód Lelucha
Recapy (zmieniona końcówka z CC i osiołkiem na końcu w trzecim filmie) -> pomiędzy nimi akito jak chcesz opcjonalnie -> Fukkatsu (odbywa się rok po recapach) -> .... ... .. . . . . . ???? -> ... ??????????? plan dziesięcioletni
Więc generalnie to R2 jest ostatecznym końcem serii TV bo Fukkatsu nie będzie się z nim zgadzało przez to co zrobili w recapach mimo wszystko.
Więc for fun możesz sobie obejrzeć (a jak nie chcesz oglądać recapów to wystarczy że sprawdzisz na YT końcówkę wyżej), bo serii TV to ci nie zabierze i tak czy siak
Ostatnio edytowany przez RazorBMW (2019-12-10 23:54:03)
Może będzie to różnica niczym czasami pomiędzy wersjami BD/TV, parę poprawionych tekstur i ewentualnie kilka dodatkowych scen.
Szczerze mówiąc, jeśli byłoby inaczej i "odświeżona wersja" miałaby dość przebudowany scenariusz, to czułbym się z tym dziwnie. W końcu, polubiłem tę serię za taką formę w jakiej została ukazana.
Coś tam fani spekulują, że mogą dodać parę scen wyciętych z LN, które trochę by psuły, gdyby nie powstał 2. sezon. Ewentualnie dodadzą jakieś niewiele znaczące sceny - wydłużające, których szary człowiek bez porównań fanów nie zobaczy. Szczerze wątpię, że będzie jakieś większe przerabianie. Gdyby to Shaft robił, to kto tam wie... (przynajmniej kiedyś byli znani z takich akcji).
inb4 jedyną zmianą będzie dodanie "who's Rem" na końcu ostatniego odcinka xD
Stawiałbym na to, że dodadzą Interludia z 9 tomu które pominęli, o ile nie dadzą tego na samym początku 2 sezonu. Z tego co kojarzę to chyba była jeszcze jakaś istotna rozmowa z Beatrice którą skrócili albo wywalili całkowicie.
GG: 1677958