Nie jesteś zalogowany.
Szesnasty odcinek strażaków już na ansi. Doszły dwie nowe czcionki, więc polecam zaktualizować.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2019-11-23 02:30:26)
Dobre te strażaki, dzięki.
Siedemnasty, osiemnasty i dziewiętnasty odcinek strażaków już na ansi. Strażaki póki co nadrobione. Następne w kolejce zapewne Beastars. Oresuki tłumaczy mi się najciężej, wiec jeszcze trochę sobie poczeka.
Do wszystkich, którzy pytają się mnie na PW o suby:
Nie porzuciłem żadnego z projektów z tego sezonu i w dalszym ciągu będą one tłumaczone. Po prostu ostatnio musiałem zrobić sobie nieco przerwy od robienia napisów ze względu na sprawy prywatne i złapać nieco oddechu. Jednak powoli zaczynam już coś na powrót grzebać. Obecnie priorytet ma film Seishun buta yarou. Reszta serii po nim.
Wesołych świąt wszystkim życzę.
Peace.
Dwudziesty odcinek strażaków już na ansi. Doszła jedna nowa czcionka, więc polecam zaktualizować.
Dwudziesty trzeci odcinek strażaków już na ansi. One to go!
I Dwudziesty czwarty odcinek strażaków już na ansi. Nareszcie udało mi się skończyć jakąś serię, brawo ja Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy byli na tyle cierpliwi, żeby oglądać z moimi napisami. Co do samej bajki to była całkiem zjadliwa jak na shounena. Takie 7/10 bym dał. W każdym razie podobała mi się na tyle, że drugi sezon latem pewnie też się machnie. A w międzyczasie trza się brać za resztę zaległych projektów.
Dobre, dobre, to lecisz Gridmana xD
Póki co to w takim tempie to nas zapowiedziany drugi sezon zastanie xD. Niemniej również czekam - w czerwcu już się wyłamałam i obejrzałam z angielskimi napisami, ale może jako przypominajkę przed SSSS.DYNAZENON uda się obejrzeć z polskimi napisami .
Ostatnio edytowany przez Lewa (2022-12-03 21:50:03)
Beastars zostało porzucone? Podoba mi się twoje tłumaczenie, ale nie wiem czy czekać.
Hunter Killer napisał:Dobre, dobre, to lecisz Gridmana xD
Póki co to w takim tempie to nas zapowiedziany drugi sezon zastanie xD. Niemniej również czekam - w czerwcu już się wyłamałem i obejrzałem z angielskimi napisami, ale może jako przypominajkę przed SSSS.DYNAZENON uda się obejrzeć z polskimi napisami .
Spokojnie, spokojnie, do Dynzaemona się z Gridmanem wyrobimy panowie, a przynajmniej taką mam nadzieję :
Beastars zostało porzucone? Podoba mi się twoje tłumaczenie, ale nie wiem czy czekać.
Nie, nie zostało. Plan jest, żeby dokończyć w tym miesiącu, ale nie robię tego sam, więc nie wszystko zależy ode mnie.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2020-01-10 17:22:13)
To świetnie. Dzięki za szybką odpowiedź.
Ja czekam. Porzuciłem oglądanie z innym tłumaczeniem na 5 odcinku. To jest zdecydowanie najlepsze.