Nie jesteś zalogowany.
Ma może ktoś w swoim zbiorze [Leopard-Raws] Ani ni Tsukeru Kusuri wa Nai!? a dokładnie odcinki 5,6 i 9, bo tylko te mi się nie pobrały brak seedów daje o sobie znać już przeszło tydzień.
Nie chcę być niegrzeczny, ale to tak ciężko się rozejrzeć za innymi źródłami skoro nie ma seedów i to, aż od tygodnia?
10 sekund mi zajęło znalezienie strony Leopard-Raws i okazało się, że wszystkie ich wstawki są do pobrania na IRC...
https://mega.nz/#F!Hd9nDCRB!2F8kmVYOs8ZiDopAaDtK6Q
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2020-01-06 01:12:29)
Nie chcę być niegrzeczny, ale to tak ciężko się rozejrzeć za innymi źródłami skoro nie ma seedów i to, aż od tygodnia? 10 sekund mi zajęło znalezienie strony Leopard-Raws i okazało się, że wszystkie ich wstawki są do pobrania na IRC...
Byłem na ich stronie, ale jakoś mi to umknęło muszę chyba odwiedzić okulistę. Dzięki wielkie Pitbull.
Poszukuję napisów lub DDL kontenerów z nimi do Hanasaku Iroha (mogą być tylko odcinki 11, 12, 13, ponieważ reszta jest na portalu).
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Otsukare, proszę bardzo:
https://drive.google.com/file/d/0B5C_cH … sp=sharing
Były jakieś hardki do obu sezonów Kingdom? Może ktoś wrzucić na Mega? Jeśli nie to chociaż jakieś pasujące do softów ze strony.
Ostatnio edytowany przez wielkiznafcabajek (2020-01-09 17:56:28)
@wielkiznafcabajek
Wielkie dzięki, no to teraz mam komplet.
Były jakieś hardki do obu sezonów Kingdom? Może ktoś wrzucić na Mega? Jeśli nie to chociaż jakieś pasujące do softów ze strony.
Jeśli chcesz to mogę ci podrzucić dopasowane napisy z bazy ANSI do w miarę żywej wersji z torrentów, czyli sezonu pierwszego i drugiego od [MCR].
Jeśli chcesz to mogę ci podrzucić dopasowane napisy z bazy ANSI do w miarę żywej wersji z torrentów, czyli sezonu pierwszego i drugiego od [MCR].
Jak już dajesz, to poproszę, choć wydaje mi się, że te z bazy też powinny pasować.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
@wielkiznafcabajek
Wielkie dzięki, no to teraz mam komplet.wielkiznafcabajek napisał:Były jakieś hardki do obu sezonów Kingdom? Może ktoś wrzucić na Mega? Jeśli nie to chociaż jakieś pasujące do softów ze strony.
A i ja przygarnę z miłą chęcią jeśli już się deklarujesz
@wielkiznafcabajek @SoheiMajin @Pitbull01
Poszło w wiadomości na PW.
Jeszcze taka uwaga, nie pamiętam dokładnie które, ale w owej wersji [MCR], z pośród wszystkich dwóch sezonów, dwa lub trzy odcinki są bez japońskiej ścieżki dźwiękowej. Ja rozwiązałem to podmianką ich na dowolną wersję [1080p] np. od [Judas].
@Otsukare
Nie dochodzą do mnie PW. Wrzuć tutaj linka z napisami. Będę ściągać wydanie Judas, mam nadzieję, że będzie pasować.
Ostatnio edytowany przez wielkiznafcabajek (2020-01-10 15:56:14)
@wielkiznafcabajek
Napisy do dwóch sezonów Kingdom.
Link (ważny do 11.01): MEGA
Mimo wszystko, polecam wersję [MCR], bo ma lepszy birate, a [Judas] tylko jako zamiennik do odcinków z brakującą ścieżką japońską (w sezonie pierwszym to są chyba odcinki numer 18, 31). Sam będziesz wiedział co ci bardziej pasuje.
Siemka miałby może ktoś czas lub też byłby tak miły i wrzuciłby mi na serwer Mega Nande koko ni sensei Ga!? pod wersję [UCCUSS] (BD) od Abyssa?
Ostatnio edytowany przez matis45671 (2020-01-22 21:56:18)
@matis45671
https://mega.nz/#F!H6oTTADR!N4BpaGSFqBhwRC_-1Q2NMg
trzymaj
Poszukuję pełnego soundtracku (nie tej epki z kilkoma kawałkami) od filmu Sora no Aosa wo Shiru Hito yo.
Jak mp3 wystarczy, to jest tu http://wdfiles.ru/68hp
Jeśli jednak potrzeba flaca, to będę dalej szukać.
Hunter Killer napisał:Poszukuję pełnego soundtracku (nie tej epki z kilkoma kawałkami) od filmu Sora no Aosa wo Shiru Hito yo.
Jak mp3 wystarczy, to jest tu http://wdfiles.ru/68hp
Jeśli jednak potrzeba flaca, to będę dalej szukać.
Wystarczy, bo jakość całkiem spoko. Dzięki.
Ostatnio zacząłem tworzyć napisy do seriali i anime i niedawno postanowiłem stworzyć napisy PL do 3 pierwszych serii anime Beyblade w języku jap. Wie ktoś gdzie mogę znaleźć napisy do wideo w formie softsubs.
Ostatnio zacząłem tworzyć napisy do seriali i anime i niedawno postanowiłem stworzyć napisy PL do 3 pierwszych serii anime Beyblade w języku jap. Wie ktoś gdzie mogę znaleźć napisy do wideo w formie softsubs.
Sadzę, że znajdziesz coś TU lub TU najszybciej.
Powodzenia. Konkurencja w tłumaczeniach anime i mangi jest dość duża.
Ostatnio edytowany przez Stingray (2020-02-03 16:05:10)
Kobieta zmienna jest
Ze 150 odcinków to będzie, życzę powodzenia, bo zapewne się przyda. Tym bardziej, że sama baja jest wbrew pozorom momentami ciężka do przekładu - wiem co mówię, bo sam kilka odcinków tłumaczyłem
Jeśli chodzi o pierwszą serię, to polecam tę wstawkę, bo tłumaczenie jest na wysokim poziomie: https://nyaa.si/view/1106915
Poza tym jeśli wydasz chociaż te parę odcinków i stwierdzisz, że dasz rade w miarę regularnie to robić - odezwij się, może skrobnę do tego korektę jeśli będziesz chciał.
Tutaj też miałem wszystkie 3 serię ale zanim to ściągałem, koleś je usunął z MEGA. Piszę żeby udostępnił jeszcze raz ale ignoruje moje prośby. W każdym razie dziękuję i dam radę. Sam stworzyłem napisy do 200 odcinków serii Super Sentai, jeszcze 102 odcinków mi zostało to końca zaplanowanych serii a wtedy biorę się za Beyblade. W moich tłumaczeniach jednak, nie tłumacze openingów i endingów ponieważ nie umiem tłumaczyć piosenek.
Ostatnio edytowany przez Majkel120 (2020-02-04 03:25:59)