Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Saki Watase, pracownica biurowa, ma mało kasy i jakoś musi dorabiać. Wbrew +18 w tytule tematu nie jest to praca, o jakiej niektórzy mogli pomyśleć. Po prostu dodatkowo pracuje jako tester produktów. Jednak jednym z tych produktów są prezerwatywy w rozmiarze XL. Przy okazji wizyty w barze dosiada się do niej znajomy z pracy, który zupełnym przypadkiem jest wyposażony w sprzęt o odpowiednim rozmiarze.
Moje pierwsze napisy. Nie jest dobrze. Co prawda nie jest też źle. Można powiedzieć, że jest średnio. Dałem z siebie pełne 30%.
Ostatnio edytowany przez sergeron (2024-06-06 16:15:45)
Podmieniony pierwszy odcinek. Dodana zapowiedź następnego odcinka + poprawione błędy wypisane przez @KamiTet
Drugi odcinek dodany w głównym poście.
Wybitna seria, jednak mam wrażenie, że trochę za szybko się toczy.
Nie poznaliśmy jeszcze pełnego profilu psychologicznego bohaterów, ale mam nadzieję, że kolejne odcinki ukażą nam to w pełnej formie
Dodatkowo: na minus brak piosenki. XD
~Pozdrawiam, dzięki za subki.
Ostatnio edytowany przez Sabrack (2019-10-17 23:02:57)
Trzeci odcinek dodany w głównym poście.
Dodatkowo: na minus brak piosenki. XD
Jest w planach, ale nie wiem co z tego wyjdzie xD
Czwarty odcinek dodany w głównym poście.
Co do początku odcinka, to wiem, że słabo wyszło, ale jako początkujący nie znam się za bardzo na tsie, więc zrobiłem jak u obcego - na odpierdol. Zresztą u siebie też tak robię.
Sergiuszu, kiedy kolejne odcinki? Przerwać takie arcydzieło w trakcie to niewybaczalny grzech
No jakoś tak wyszło, że prace zostały przerwane, ale cały czas coś dłubię przy tym. Raczej jak już coś będzie to wydam wszystkie zaległe odcinki naraz. W międzyczasie wyjdzie BR, ale trudno powiedzieć czy ktoś go wrzuci do neta.
Strony 1