Nie jesteś zalogowany.
Pisanie, że Wbijam to strona jak każda inna, to jak stwierdzić, że dostanie cepem po twarzy trochę boli - niby coś w tym jest, ale każdy wie, że głupoty pierdolisz. Jakość tłumaczenia, jakość prowadzenia samej strony (utrzymanie prostoty, bez przeklikiwania się przez reklamy) i - nazwijmy to - rzetelność. Czy wy myślicie, że dla śmiechu krąży w internecie przekonanie "jeśli coś jest na wbijam, to tam to oglądaj"? A co do użytkownika Animawka, z tego co pamiętam, jest to projekt gruby subberskiej, której nie wyszło (co za ironia), która potem próbowała być hostingiem odcinków po polsku i angielsku, co też nie wyszło. Także jeśli użytkownik identyfikuje się z "zarządem" tego projektu, to mogę jedynie wyśmiać jego obecność w tej dyskusji, jeśli nie, to... nic.
Ostatnio edytowany przez RiseOne (2020-01-20 00:08:53)
Pisanie, że Wbijam to strona jak każda inna, to jak stwierdzić, że dostanie cepem po twarzy trochę boli - niby coś w tym jest, ale każdy wie, że głupoty pierdolisz. Jakość tłumaczenia, jakość prowadzenia samej strony (utrzymanie prostoty, bez przeklikiwania się przez reklamy) i - nazwijmy to - rzetelność. Czy wy myślicie, że dla śmiechu krąży w internecie przekonanie "jeśli coś jest na wbijam, to tam to oglądaj"? A co do użytkownika Animawka, z tego co pamiętam, jest to projekt gruby subberskiej, której nie wyszło (co za ironia), która potem próbowała być hostingiem odcinków po polsku i angielsku, co też nie wyszło. Także jeśli użytkownik identyfikuje się z "zarządem" tego projektu, to mogę jedynie wyśmiać jego obecność w tej dyskusji, jeśli nie, to... nic.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9e4c55ab71f.png
1. To że mam taki nick, nie znaczy, że byłem z tej strony, po prostu sobie jaja robię używając go... (bo własnie tak szybko upadła )
2. jesteś z shindena grupy więc tu głosu nie masz, wcześniej byleś chyba w ookami i ao więc głosu nie masz x3.
Kto cię sucha? Prada w oczy kuje ale jest nadal prawdą.
Ostatnio edytowany przez animawka.pl (2020-01-20 02:44:12)
1. To że mam taki nick, nie znaczy, że byłem z tej strony, po prostu sobie jaja robię używając go...
Ty, to może zmień nick na "śmiechawka.pl", co? Jak to przeczytałem, prawie z fotela spadłem.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-01-20 02:51:27)
Moja lista anime: klik
Dlaczego nie Pudelek.pl?
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2020-01-20 02:57:11)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
1. To że mam taki nick, nie znaczy, że byłem z tej strony, po prostu sobie jaja robię używając go... (bo własnie tak szybko upadła )
2. jesteś z shindena grupy więc tu głosu nie masz, wcześniej byleś chyba w ookami i ao więc głosu nie masz x3.
Kto cię sucha? Prada w oczy kuje ale jest nadal prawdą.
To chyba wystarczy za komentarz:
jprdl.png
Zawsze mam beke z takich januszy jak animawka.pl kompletnie zignorowal post #100, jakiez to typowe dla przedstawiciela tego gatunku, jak fakty nie pasuja to sie je ignoruje i wtedy nie istnieja i problem solved
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2020-01-20 05:24:43)
ara ara...
Zawsze mam beke z takich januszy jak animawka.pl...
Ja tam nic do niego nie mam...
Moja lista anime: klik
Podoba mi się postawa, że skoro jestem w grupie subberskiej, nie mogę się wypowiadać na temat popularnej strony z tłumaczeniami.
Temat wymknął się spod kontroli, chociaż sprawa jest zamknięta.
Napisałem do moderatora prośbę o wydzielenie tych postów i zamknięcie.
A tak przy okazji, bo prawie bym zapomniał...
Jakaś Krystynka oskarżała mnie o to samo - niestety nie bezpośrednio - więc mogę jej jedynie życzyć bardzo złego dnia.
Tak, zapędziłem się wtedy i napisałem to bez dokładniejszego sprawdzenia.
Tamten post już przekreśliłem i najmocniej przepraszam Cię za tę sytuację.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Bezsensu poprostu nie chamnka temat i tyle, dla mnie to i tak EOT nbo po co kopac sie z koniem
ara ara...
Bezsensu poprostu zamknac temat i tyle, dla mnie to i tak EOT bo po co kopac sie z koniem
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2020-01-21 00:54:37)
ara ara...