Nie jesteś zalogowany.
https://www.youtube.com/watch?v=-4d_Mq2AHDw
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2020-01-29 05:48:09)
ara ara...
Skoro będzie na netflixie to pewnie obejrzę, ale...
GG: 1677958
Przecież od dawna wiadomo, że to miało tak wyglądać? Mnie to nawet się teraz bardziej podoba, niż na tych obrazkach itd., co tam wcześniej pokazywali (w innym temacie o tym gadaliśmy tak swoją drogą). Zobaczymy, jak pod względem historii to wypadnie.
Ja tam cudow nie oczekiwalem, ale to poziom przerwynikow z gierek mobilnych wiem ze netflix zydzi hajs, ale zeby az tak
ara ara...
Z jakiej gierki te cutscenki?
Czekam z niecierpliwością. Netflix nigdy nie zawodzi.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Zawsze zawodzi jesli chodzi o budzet
ara ara...
To była ironia. Niemniej to nie tylko kwestia budżetu, po prostu taka animacja też ma swoich fanów.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Po obejrzeniu tego trailera przestałem się martwić o jakość animowanego Wiedźmina.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Wiemy o tym od 3 miesięcy
Pr0 tip, nie podawaj linka do strony jakiegoś tematu - bo każdy może sobie ustawić dowolnie ilość postów na jednej stronie, więc taki link jest "niepewny" - tylko do danego posta
A tam, marudzenie. Zrobili z Motoko konkretny waifu material
Swoją drogą tło muzyczne jest fatalne :/
Swoją drogą, choć jestem fanem tej serii, to jak tak całość będzie wyglądała, to tylko... Tak to będę komentował:
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2020-01-29 23:30:48)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Pomijając oprawę, martwi mnie w tym trailerze, że był prawie w całości wypchany akcją. Dodatkowo sam zarys fabuły z urywków zapowiada się trochę mało ambitnie, ale tu trzeba poczekać do seansu.